Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Cariere UNIQA

Gandeste-te ca locul de munca ales te defineste ca profesionist.

Tu iti doresti dezvoltare profesionala. Si noi ne dorim sa devenim, impreuna cu tine, cea mai buna versiune a echipei noastre. UNIQA Academy este programul de dezvoltare profesionala adaptat nevoilor, experientei si obiectivelor tale. Mai mult decat training, este o provocare la depasirea propriilor limite, la valorificarea intregului potential, la victorii personale si in echipa.

... Iti doresti provocari. Perfect! Avem clienti din ce in ce mai exigenti si mai bine documentati. Avem obiective strategice ambitioase. Gestionarea tuturor provocarilor devine cheia succesului nostru. Abia asteptam sa ne cunoastem si sa lucram impreuna!

... Si iti doresti, cu siguranta, un loc de munca stabil. Am construit un business solid, de viitor, in care iti vei putea construi o cariera, cu oportunitati reale de ascensiune si dezvoltare.

... In plus, iti doresti colegi de treaba, superiori cu o viziune clara si care stiu sa isi sustina echipa. Perfect! La UNIQA spiritul de echipa este o valoare de baza, iar managerii nu sunt "sefi", ci "lideri", care ii inspira pe altii sa invete mai mult, sa isi doreasca mai mult, sa realizeze mai mult.

Initiativa, dorinta de perfectionare, implicarea, performanta, flexibilitatea si angajamentul sunt principalele calitati pe care le apreciem la colegii nostri. Si suntem siguri ca tu iti doresti sa demonstrezi aceste calitati intr-un mediu de lucru motivant, inovativ, provocator, care sa iti ofere stabilitate si satisfactii si recunoastere profesionala. La UNIQA vei gasi locul pe care il cautai pentru un job de viitor, pe masura ambitiilor si exigentelor tale profesionale.

Scroll Down

Setari cookie-uri