Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Despagubire rapida in sistem de Regie Proprie

Ai fost implicat intr-un accident si vrei sa fii despagubit rapid, in 3 zile lucratoare?

UNIQA Asigurari ofera asiguratilor sai si persoanelor pagubite posibilitatea de a primi despagubirea pentru repararea in sistem regie proprie a autovehiculului avariat.

Pasi de urmat

1. Te prezinti la sediile UNIQA Asigurari cu autovehiculul in vederea efectuarii constatarii;

2. Ti se deschide dosarul de dauna;

3. Vei primi asistenta cu privire la documentele necesare finalizarii dosarului de dauna, precum si informatii privind posibilitatea de acordare a despagubirii inainte de efectuarea reparatiei (despagubire rapida in sistem regie proprie);

4. Completeaza formularul din dreapta de mai jos si cererea ta va fi transmisa catre persoane dedicate care vor calcula despagubirea si te vor contacta pentru a-ti comunica suma si modul de acordare a acesteia.

Detalii
*Obligatoriu

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Scroll Down

Setari cookie-uri