Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Despre noi

Afla mai multe despre noi si despre activitatea UNIQA in Romania. Daca vrei sa afli mai multe despre noile joburi aparute in compania noastra sau vrei sa citesti ultimele comunicate de presa, acceseaza sectiunile din aceasta pagina.

UNIQA Asigurari a devenit membra UNIQA Insurance Group, odata cu preluarea la finele anului 2008 a companiei UNITA, prima companie cu capital privat din Romania.Sa facem cunostinta

Resursele umane reprezinta cheia viziunii strategice a companiei UNIQA. Credem in valoarea angajatilor nostri si construim un avantaj competitiv pe expertiza si angajamentul fiecaruia dintre noi.


Crestem impreuna!

UNIQA Insurance Group, cu sediul central in Austria, este unul dintre cele mai importante si dinamice grupuri de asigurari din Europa Centrala si de Est.Investim impreuna

Informatiile prezentate in continuare au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea “cookie”-urilor utilizate de site-ul www.uniqaonline.ro sau de catre alte site-uri din reteaua UNIQA.

Consulta termenii!

UNIQA Asigurari a donat Fundatiei Concordia o linie completa de utilaje de panificatie pentru Brutaria Concordia. Brutaria face parte din Scoala de Meserii Concordia.


Facem bine impreuna!

Din dorinta de a oferi clientilor nostri servicii de calitate atat in domeniul asigurarilor, dar si beneficii suplimentare dezvoltam permanent parteneriate cu importante companii din Romania.

Sa facem prezentarile!

Ultimele articole:

Schimbari in conducerea Uniqa asigurari

UNIQA Asigurari lanseaza “Casa mea e UNIQA”

UNIQA Asigurari, noul nume al UNITA

Citeste articolele!

Contacteaza-ne

(+40) 374.400.400 Call Center Luni - Duminica: NON-STOP
(+40) 742.081.600 Whatsapp Luni - Vineri: 08 – 18 (mesaje text)
info@uniqa.ro Agentii UNIQA

UNIQA Oradea

t: 0745586401
e: emil.lorincz@uniqa.ro Detalii Localizeaza

Scroll Down

Setari cookie-uri