Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ultimele articole de presa

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor si afla cele mai utile informatii pentru tine.

7.000 de persoane vor lua startul la UNIQA Asigurari Bucharest 10k& FAMILY RUN, editia a III-a


Mar 27, 2018


UNIQA Asigurari Bucharest 10k&Family Run, editia a III-a deschide sezonul competiilor de alergare stradala, duminica, 1 aprilie, in Parcul Izvor, unde aproximativ 7.000 de persoane vor lua startul la una dintre cele patru curse organizate: Individuala 10k, Stafeta 2x5k, Cursa familiei si Cursa adolescentilor. La eveniment iau parte iubitori de miscare, alergatori profesionisti si amatori, copii si adulti, dar si persoane cu dizabilitati motorii. Anul acesta vor participa si aproximativ 300 de angajati UNIQA, alaturi de familiile lor, promovand astfel un stil de viata sanatos si practicarea sportului in familie.

UNIQA Asigurari, sponsor oficial al evenimentului, pregateste numeroase surprize pentru toti participantii

UNIQA Asigurari se alatura pentru al III-lea an cosecutiv celui mai mare eveniment de alergare in familie, organizat de Bucharest RUNNING CLUB, din dorinta de incuraja adoptarea unui stil de viata activ, asumandu-si totodata misiunea de a educa si incuraja noua generatie sa imbratiseze, inca din copilarie, sportul - ca mijloc de dezvoltare armonioasa, benefic sanatatii fizice si emotionale.

Si pentru ca evenimentul incurajeaza si timpul de calitate petrecut in familie, Bucharest RUNNING CLUB si UNIQA Asigurari au pregatit o serie de surprize tuturor participantilor. Astfel, atat cei mari, cat si cei mici, vor putea participa, in Parcul Izvor, la sesiuni de fitness si activitati sportive inedite, sustinute de cei mai cunoscuti profesionisti din domeniu: sarituri cu coarda, Hercules, handbal, fotbal, baschet, mini triatlon, mersul piticului si saritura in lungime, toate datorita suportului oferit de World Class Romania.

De asemenea, organizatorii ii vor fotografia pe alergatorii de la proba 10k Individual si Stafeta 2 x 5k, oferindu-le albume foto personalizate cu momente din cadrul cursei, ce pot fi descarcate accesand adresa mentionata pe numarul de concurs.

Cei mai rapizi dintre alergatori vor fi rasplatiti cu premii in bani (primii 5 clasati la cursele 10k individual, Stafeta 2 x 5k, precum si primii 3 clasati din categoria persoanelor cu dizabilitati motorii la Cursa Familiilor 3,5k). Primele 5 familii clasate la Cursa Familiilor Carrefour, alaturi de castigatorii cursei Adolescentilor vor fi rasplatiti cu premii din partea World Class Romania si UNIQA Asigurari.

Astfel, cei care isi doresc sa participe la curse, dar nu s-au inregistrat online, pe site-ul evenimentului, in perioada de inscrieri, o mai pot face in perioada 30 martie – 1 aprilie, la Sport Expo, conform programului disponibil pe site: https://bit.ly/1mw8iif. De asemenea, persoanele care nu ajung la eveniment, dar doresc sa il urmareasca, o pot face LIVE, duminica, 1 aprilie, intre orele 08:15 – 14:00, atat pe site-ul bucuresti10km.ro/ro/, cat si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Bucharest10km/.

Scroll Down

Setari cookie-uri