Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ultimele articole de presa

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor si afla cele mai utile informatii pentru tine.

Am lansat CASCO Vintage, asigurarea pentru vehicule clasice


Oct 19, 2016
CASCO Vintage este un produs de asigurare unic in Romania, dezvoltat de Otto Broker si UNIQA Asigurari, cu acoperiri special customizate pentru vehiculele clasice - masini si motociclete.

Polita  CASCO Vintage se poate incheia pentru vehicule avand vechime peste 20 de ani, aflate in stare de functionare, conservate pentru valoarea lor tehnica si istorica. Acoperirea este doar pentru uz personal, de recreere si social, fiind exclusa utilizarea pentru foloase materiale sau ca mijloc de transport zilnic.

„Am remarcat in ultimii ani interesul crescut pentru masini clasice, existand pasionati care investesc sume importante pentru a le cumpara, restaura si intretine in stare buna de functionare. Totusi, pana acum, era dificil sa gaseasca in Romania o varianta pentru a fi asigurate CASCO. Impreuna cu UNIQA Asigurari oferim acum pasionatilor de masini clasice o solutie CASCO. Poti incheia o polita CASCO Vintage daca vehiculul detinut are o vechime mai mare de 20 de ani, fie ca este vorba de un youngtimer (20-30 de ani vechime), oldtimer (30-45 de ani vechime) sau o masina de epoca (peste 45 de ani). Se asigura maxim 2 soferi numiti per polita. Soferul trebuie sa aiba o varsta minima de 30 de ani”, a explicat Razvan Sofalca, Corporate Manager Otto Broker.

Polita CASCO Vintage protejeaza impotriva riscurilor uzuale CASCO, adica avarii din accident, lovituri in parcare, furt etc. Polita ofera acoperire atat cand vehiculul este pe propulsie proprie, precum cand acesta este pe strada sau in garaj, expus la un eveniment sau in drum spre unul.

Polita standard CASCO Vintage este valabila pe teritoriul Romaniei. La solicitare acoperirea poate fi extinsa  si pentru alte tari.

„De regula proprietarii de vehicule clasice sunt foarte atenti cu vehiculul respectiv si circula destul de rar cu ele. De aceea, am ales ca prin asigurarea CASCO Vintage sa oferim acoperire pentru maxim 5.000 km/ an. In cazul in care aceasta limita va fi depasita, se poate suplimenta cu inca 5.000 km in conditii similare de cost. Pentru impatimitii masinilor vintage care participa cu autovehiculul in raliuri sau concursuri de viteza in coasta exista optiunea de a asigura riscul de dauna totala in cadrul concursurilor de VTM pentru masini clasice printr-o clauza speciala”, a precizat Iuliana Rusei, Membru Directorat UNIQA Asigurari.

 Polita standard CASCO Vintage este valabila pe teritoriul Romaniei. La solicitare acoperirea poate fi extinsa  si pentru alte tari.

„In cazul CASCO Vintage, asigurarea se face la valoarea de piata.  Suma asigurata se stabileste pe baza declaratiei clientului si a evaluarii sale, pe care o argumenteaza si o agreaza apoi cu asiguratorul", a adăugat Razvan Sofalca.

Despre noi:

OTTO BROKER

Otto Broker activează pe piața de brokeraj de asigurare începând din 2001 și este, în prezent, cel mai mare angajator din brokerajul din România, cu o echipă de 130 de angajați.

Compania oferă soluții de asigurare și de management al riscului atât clienților de retail, cât și celor din zona corporate, prin cele două divizii specializate:

Divizia de Retail, cu acoperire regională, este prezentă preponderent în cele mai importante centre comerciale din țară.

Divizia Corporate este specializată în asigurări de credite comerciale și garanții, asigurări de răspunderi civile, proprietăți sau riscuri auto, precum si produse «custom-made» in functie de nevoile clientilor Otto Broker.

Otto Broker este membru al International Credit Brokers Association (ICBA), cel mai mare parteneriat global de brokeri de asigurare de credit comercial.

UNIQA Asigurari

UNIQA Insurance Group operează pe piața românească din 2008, oferind toate formele de asigurări de bunuri, de răspundere și de persoane.

UNIQA Asigurări se numără printre liderii pieței românești de asigurări generale, oferind un portofoliu complet de produse care respectă nevoile clienților și tendințele pieței. Compania se preocupă permanent și acordă o mare importanță dezvoltării de produse și de soluții de asigurări integrate, adaptate nevoilor actuale și stilului de viață modern și dinamic.

In 2010, UNIQA a început operațiunile pe piața asigurărilor de viață, lansând compania UNIQA Asigurări de viață. Cu produse de asigurare de viață mixte, la termen și de grup, dar și cu experiența și know-how-ul UNIQA Insurance Group, compania respectă nevoile fiecărui client în parte, găsind soluțiile de asigurare potrivite.


Mai multe detalii despre asigurarea CASCO

Scroll Down

Setari cookie-uri