Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ultimele articole de presa

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor si afla cele mai utile informatii pentru tine.

Asigurarea dispozitivelor mobile, parteneriat UNIQA Asigurari - Flanco


Oct 8, 2018


UNIQA Asigurari ofera in parteneriat cu Flanco serviciul de asigurare a dispozitivelor mobile, acoperind riscurile de daune accidentale si furt. Astfel, clientii retailerului beneficiaza de repararea sau inlocuirea telefonului, laptopului sau a tabletei daca au incheiat o asigurare atunci cand au cumparat produsul respectiv.

 “Ne dorim sa dezvoltam produse care sa raspunda nevoilor reale pe care le identificam in randul potentialilor clienti. Parteneriatul cu Flanco corespunde orientarii noastre strategice, oferind posibilitatea clientilor sa isi protejeze telefonul mobil, laptopul sau tableta impotriva daunelor accidentale sau furtului prin incheierea unei asigurari, aceste dispozitive fiind deseori predispuse unor astfel de riscuri. De asemenea, ne-am bucurat sa vedem ca am acoperit o nevoie stringenta a clientilor, fapt confirmat de succesul ofertei noastre: peste 6.500 de asigurari vandute in primele 6 luni de la lansare”, a declarat Nadia Pietreanu, Directia Marketing si Strategie Dezvoltare Vanzari, UNIQA Asigurari.

Astfel, in cazul in care clientul deterioreaza accidental dispozitivul mobil, acesta va beneficia, dupa caz, de repararea sau inlocuirea produsului cu unul nou. De asemenea, furtul in imprejurari grave, respectiv prin efractie sau deposedare prin amenintari sau violenta, declarat in 48 de ore, va fi despagubit prin inlocuirea cu un nou dispozitiv. In ambele situatii, sunt inlocuite si accesoriile furnizate impreuna cu produsul achizitionat.

Asigurarea este valabila inclusiv daca incidentele s-au produs in afara teritoriului Romaniei, oriunde in lume, in termen de 30 de zile consecutive din momentul parasirii tarii. Dispozitivele se pot asigura pentru o perioada de 12 sau 24 de luni, atat de catre persoanele fizice, cat si de catre persoanele juridice.

Scroll Down

Setari cookie-uri