Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ultimele articole de presa

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor si afla cele mai utile informatii pentru tine.

Bine ati venit in Sanatestii de UNIQA!


Oct 1, 2016UNIQA Asigurari va invita in perioada 7-9 octombrie la Sanatesti, o localitate unde toata lumea, de la mic la mare, traieste o viata sanatoasa!

“Localitatea” va fi amplasata in cadrul Sport Expo din Piata Constitutiei, in perioada Maratonului International Bucuresti, unde UNIQA Asigurari sponsorizeaza Cursa Copiilor.

In Sanatestii de UNIQA locuiesc oameni preocupati de un stil de viata sanatos, care fac sport, mananca multe fructe si legume, folosesc biciclete si masini electrice, protejeaza mediul inconjurator si fac tot posibilul pentru a crea o lume mai buna pentru copiii lor.

La Dispensarul din Sanatesti iti poti testa gratuit starea de sanatate, la Birt poti savura un suc natural sau un fruct proaspat cules din copac, la Scoala se organizeaza ateliere educative pentru copii, iar la Primarie poti primi o diploma de cetatean de onoare. Accesul la toate activitatile este gratuit.

Te invitam sa devii si tu cetatean al Sanatestiului de UNIQA! Pentru cei care nu locuiesc in Bucuresti, avem o veste buna: Sanatesti va face un “turneu” prin tara in luna octombrie. Astfel, micuta localitate va fi recreata la Iasi (14-16 octombrie, Palas Mall), Cluj (21-23 octombrie, Iulius Mall) si Oradea (28-30 octombrie, Lotus Mall).

Va asteptam!

Scroll Down

Setari cookie-uri