Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ultimele articole de presa

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor si afla cele mai utile informatii pentru tine.

Cum faci o casa sa devina acasa


Mar 9, 2016


Ai intrat intr-o casa si ai stiut ca trebuie sa fie a ta? Asta e minunat, dar mai ai un hop de trecut: transformarea acestei case obisnuite in acasa. Acasa e locul in care te relaxezi, in care te bucuri de tine si cei dragi tie, in care fiecare lucru isi are sensul si utilitatea lui.
Sentimentul de acasa poate fi construit, cu pasii mici si simpli. Iata cateva aspecte de care sa tii cont cand te muti in casa noua si vrei sa ii dai elementul-acasa:

- Delimiteaza bine spatiile casei

Acasa este locul in care poti uita de stresul acumulat peste zi, locul in care poti sa te simti cel mai bine in pielea ta si sa te relaxezi. De aceea, este important ca dormitorul de relaxare sa fie conceput numai pentru acest aspect, iar biroul de la care mai lucrezi de acasa sa fie pus intr-un alt spatiu. De asemenea, iti recomandam sa separi bucataria ori locul in care iei de obicei masa de camerele de lucru si de odihna.

- Pune la vedere obiectele dragi

Bineinteles, casa ta trebuie sa fie si locul de care sa simti ca apartii. Încearca sa iti pui pe noptiera lumanarile si florile parfumate, cutia de bijuterii sau alte obiecte care iti plac mult. Astfel, fiecare contact cu casa ta va deveni mai repede o revenire acasa.

- Stabileste locul exact al lucrurilor de uz zilnic

Nu doar vasele de bucatarie trebuie puse la locul lor odata ce te muti in casa noua. Pentru a simti ca totul prinde mai mult contur in casa ta, stabileste inca din prima zi locul in care iti tii cheile, umbrela sau trusa medicala.

- Nu iti tine lucrurile in cutii

Mutarea este obositoare si e normal sa nu iti poti aranja toata casa intr-o singura zi. Cu toate acestea, incearca sa nu iti lasi obiectele in cutii. Cutiile si valizele nedespachetate iti dau senzatia ca esti pe fuga ori ca locul tau nu este in acel spatiu. Dupa ce totul e despachetat, noua ta casa va incepe sa se simta ca acasa.

Urmand aceste sfaturi, vei reusi sa treci cu brio peste acest moment de tranzitie. Pana la urma, acasa este locul care iti da senzatia de siguranta. UNIQA iti ofera asigurarea obligatorie a locuintei pentru a acoperi orice risc financiar in cauza unei daune. Cand ai locuinta asigurata, totul e bine.

Asigura-ti locuinta acum!

Scroll Down

Setari cookie-uri