Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 
  • Acasa
  • »
  • Servicii&Contact
  • »
  • Noutati
  • »
  • Franz Weiler, numit Presedinte al Juriului, la Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane, editia a X-a

Ultimele articole de presa

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor si afla cele mai utile informatii pentru tine.

Franz Weiler, numit Presedinte al Juriului, la Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane, editia a X-a


Apr 5, 2018Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari, a participat joi, 4 aprilie, la cea de-a X-a editie a Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane, in calitate de Presedinte al Juriului, analizand impreuna cu reprezentanti ai mediului de afaceri, manageri generali si antreprenori proiectele inscrise in competitie. Numirea are loc in contextul in care UNIQA Asigurari a fost castigatoarea mai multor premii acordate de HR Club la editia din anul precedent.

Este o onoare sa fiu numit Presedinte al Juriului in cadrul acestei prestigioase gale de premiere, singurul eveniment in cadrul caruia este recunoscuta si premiata excelenta in resurse umane si managementul oamenilor. Totodata, este o misiune dificila intrucat proiectele inscrise sunt inovatoare si au fost dezvoltate in conformitate cu nevoile angajatilor din companii. Ca CEO al companiei UNIQA Asigurari, va pot asigura ca aceasta este una dintre cele mai importante misiuni ale noastre, la care lucram in mod constant, astfel incat sa avem forta de munca motivata si performanta. Recunoscand importanta pe care resursele umane o au in dezvoltarea unei companii, gradul lor de competenta fiind un criteriu esential in acest sens, ma bucur ca am avut un cuvant de spus in premierea celor mai bune proiecte din domeniul HR si Management general”, a declarat Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari.

In cadrul Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane au fost premiate proiectele de resurse umane cu cele mai bune rezultate in anul 2017, la categoriile: Recrutare si Selectie, Managementul Performantei si al Recompensarii, Formarea si Dezvoltarea Oamenilor, Strategie de Resurse Umane, Premiul special: Developing Trustworthy Leaders Award oferit de Gianpiero Petriglieri, Premiul special al Generatiei Z. De asemenea, au fost premiate proiectele inscrise la categoiile de management general: Managerul Anului, Echipa CEO - HR a anului - companii cu mai putin de 499 de angajati si Echipa CEO - HR a anului - companii cu peste 500 de angajati.

La editia de anul trecut, UNIQA Asigurari a fost distinsa cu urmatoarele premii: premiul presedintelui de onoare al juriului, Lynda Gratton Award of Future-Proofing HR cu proiectul: „Ready for the Future”- A transformation journey of UNIQA Romania - un proiect de „revolutie organizationala” implementat de o echipa care a anticipat foarte bine transformarile din industria de asigurari; premiul “Strategie de Resurse Umane”, premiul “Managerul anului” acordat Directorului National Vanzari Canal Exclusive - UNIQA, Valentin Coroiu, si nu in ultimul rand, premiul pentru "Echipa CEO – HR a anului – companii cu mai mult de 500 angajati” pentru tandemul Franz Weiler, CEO - Cristina Anculescu, Director HR – UNIQA.

Scroll Down

Setari cookie-uri