Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ultimele articole de presa

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor si afla cele mai utile informatii pentru tine.

Gandeste SIMPLU cu UNICASCO!


Aug 6, 2019


UNIQA Asigurari a lansat UNICASCO, noua asigurare facultativa pentru autovehicule, o solutie completa pentru protectie financiara, care se potriveste la fix  nevoilor clientilor, indiferent de evenimentul neprevazut cu care acestia se confrunta.

Care sunt beneficiile UNICASCO?

Noua asigurare facultativa pentru autovehicule ofera un pachet de baza complet, usor de personalizat prin adaugarea clauzelor suplimentare, in functie de nevoile de acoperire ale fiecarui client.

Pentru politele cu fransiza, clientii beneficiaza de un voucher 100 EUR cadou la prima dauna partiala, daca reparatia se efectueaza in reteaua de unitati de service partenere ale UNIQA Asigurari.

Asistenta rutiera oferita gratuit 24/7 si Call-Center non-stop, accesibil la numarul 0374.400.400 sunt, de asemenea, servicii cu valoare adaugata, asociate noului produs UNICASCO.

Totodata, clientii UNICASCO beneficiaza de un proces simplificat de notificare a daunelor cu ajutorul ANA, asistentul digital recent lansat de UNIQA Asigurari in premiera pentru piata asigurarilor din Romania.

Astfel, clientii transmit facil detaliile despre eveniment, fotografiile cu avariile si documentele necesare si primesc din partea ANA o propunere de despagubire in regie proprie. Accesul la notificarea daunei cu ajutorul asistentului digital ANA se face rapid, prin accesarea unui link ( https://daunerapide.uniqa.ro), fara a fi necesara instalarea unei aplicatii.

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre UNICASCO la https://www.uniqa.ro/pentru-tine/auto-si-calatorie/asigurare-casco-8/

Scroll Down

Setari cookie-uri