Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ultimele articole de presa

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor si afla cele mai utile informatii pentru tine.

Iuliana Rusei a primit un nou mandat in functia de membru al Directoratului UNIQA Asigurari


Jun 27, 2018


Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a aprobat prelungirea mandatului Iulianei Rusei in functia de membru al Directoratului societatii UNIQA Asigurari S.A., pozitie pe care o ocupa din luna iunie 2015.

Cariera Iulianei Rusei a inceput in urma cu mai bine de 13 ani, dupa absolvirea Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Aceasta si-a continuat studiile in Italia, unde a urmat un program de masterat in domeniul asigurarilor si al managementului de risc (MIB – School of Management). Ulterior, a devenit intern in cadrul unei companii de asigurari din aceeasi tara.

Printre pozitiile ocupate de Iuliana Rusei de-a lungul carierei sale in asigurari se numara: Senior Underwriter – Non Life Division (2005-2009), Non Life Technical Control Responsible (2009-2011), Head of Technical Control and Product Development (2011-2012), Head of Non Life Division (2012-2013) si Board Member (2013-2015), toate acestea in cadrul aceleiasi companii unde si-a inceput cariera, sucursala din Romania. Din 2015, și-a continuat activitatea in cadrul companiei UNIQA Asigurari.

Scroll Down

Setari cookie-uri