Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ultimele articole de presa

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor si afla cele mai utile informatii pentru tine.

Mergi în vacanță în Europa, cu bani puțini!


Jun 24, 2015


Vara aceasta te poți relaxa și distra în voie, fără a depăși bugetul pe care îl ai. Am selectat pentru ține câteva destinații, ca tu să te poți bucura în voie de vacanța mult visată. Asigură-te că iei cu tine o asigurare de călătorie pentru a te scăpa de costurile extra care ar putea apărea.

Locațiile cele mai accesibile si de interes

Bulgaria este prima și cea mai apropiată opțiune pentru vacanța ta de vară. Poți găsi oferte de tip “all inclusive”și “ultra all inclusive”, potrivite oricărui buzunar.

Grecia reprezintă o destinație de vis pentru oricine, mai ales că prețurile pentru excursiile în peninsulă sunt foarte accesibile. În plus, cazarea în insule precum: Santorini, Ikaria și Kefallonia se poate obține la prețuri și mai mici. 

Litoralul turcesc vine în întâmpinare, nu doar cu delicatese specifice, ci și cu tot felul de oferte pe gustul tău. Pune în bagaj și o asigurare de călătorie, ca să te poți bucura în voie de toate plăcerile pe care Turcia ți le oferă. În plus, poți vizita Istanbulul pentru  o adevărată oază de istorie și civilizație turcească. 

Pentru cei care vor să se aventureze mai departe, există întotdeauna city-break-urile în Lisabona, Portugalia, un oraș plin de obiective turistice.

De asemenea, Roma se află în aceeași categorie de destinații captivante pentru turiști deoarece abundă în obiective turistice. Indiferent dacă este pentru prima dată, sau nu, Colosseumul și Panteonul îți vor capta privirea de fiecare dată.

Gândește-te că singură ta grijă este să îți faci bagajul!

După ce alegerea locului de vacanță a fost făcută, UNIQA Asigurări îți sugerează să te gândești că singura ta grijă este să îți faci bagajul. 

Asigurarea de călătorie te protejează atât pe ține, cât și pe cei care călătoresc împreună cu ține, de orice risc care poate apărea și acoperă:

 -    cheltuielile medicale;

 -    costul de spitalizare în caz de accident;

 -    serviciul de urgență 24 de ore. 

Scroll Down

Setari cookie-uri