Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ultimele articole de presa

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor si afla cele mai utile informatii pentru tine.

Ne alaturam demersurilor de sustinere a educatiei si performantei


Jan 29, 2018


Educatia reprezinta baza societatii, de aceea sustinem initiativele care sprijina dezvoltarea cunostintelor, invatarea continua si raspandirea valorilor pentru un viitor stabil.

Olimpiada Internationala de Matematica, una dintre cele mai prestigioase competitii din domeniul stiintelor, se va desfasura, in acest an, in Romania, la Cluj-Napoca, in perioada 3-14 iulie. Lansata de Romania in 1959, olimpiada revine in tara noastra pentru a sasea oara.

Competitia este organizata, in parteneriat, de Ministerul Educatiei Nationale, Societatea de Stiinte Matematice din Romania si Inspectoratul Scolar Judetean Cluj, cu sprijinul Facultatilor de Matematica si Informatica din Bucuresti si Cluj-Napoca si al Institutului de Matematica „Simion Stoilow” din cadrul Academiei Romane. Sunt asteptati peste 1.000 de elevi si profesori din peste 100 de tari, fiecare stat fiind reprezentat de o echipa formata din maximum sase elevi si insotita de cel putin doi profesori matematicieni.

Probele de concurs vor avea loc in zilele de 9 si 10 iulie la Sala Polivalenta. Durata este de patru ore si jumatate, timp alocat rezolvarii a patru probleme (traduse in limba fiecarei tari prezente). Evaluarea lucrarilor se va face in intervalul 11-12 iulie si va fi urmata de festivitatea de premiere (13 iulie).

UNIQA Asigurari de viata este partener al Olimpiadei Internationale de Matematica, alaturandu-se demersurilor de promovare a educatiei si performantei.

Scroll Down

Setari cookie-uri