Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ultimele articole de presa

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor si afla cele mai utile informatii pentru tine.

Noi experiente, alaturi de brokerii de asigurare parteneri!


Jun 21, 2019


In perioada 11 - 13 iunie a.c., UNIQA Asigurari a deschis dialogul cu brokerii de asigurare parteneri in cadrul evenimentelor “Gandeste-te sa te bucuri de noi experiente!”, gazduite la Cluj, Iasi si Bucuresti.

Cu aceasta ocazie, membrii Board-ului UNIQA Asigurari si reprezentantii echipei de management din Sediul Central le-au oferit participantilor detalii despre proiectele importante, realizate pana in prezent, dar si despre planurile si actiunile ce urmeaza a fi implementate in cadrul unui parteneriat pe termen lung, ce pozitioneaza in centrul sau preocuparea fata de valoarea generata pentru clienti.

Impreuna cu partenerii brokeri, dorim sa le oferim clientilor experiente la cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism.

De aceea, excelenta in subscriere, un nou sistem de management al daunelor, definit de reperele “rapid” si “corect”, simplificarea si automatizarea proceselor, implementarea de noi solutii digitale, dar si experienta unui brand puternic, UNIQA, prezent deja de 10 ani in piata asigurarilor din Romania reprezinta aspecte importante ce sustin dezvoltarea parteneriatului cu brokerii de asigurare, al carui numitor comun ramane gradul ridicat de satisfactie pe care dorim sa il oferim clientilor.

Dialogul deschis in cadrul evenimentelor “Gandeste-te sa te bucuri de noi experiente!” reprezinta un obiectiv pe termen lung, contribuind la succesul pe care UNIQA Asigurari continua sa il construiasca impreuna cu brokerii de asigurare parteneri.

Scroll Down