Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ultimele articole de presa

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor si afla cele mai utile informatii pentru tine.

O vacanta fara compromisuri!


Feb 25, 2016


Vacantele sunt un rasfat, dar te pot face sa te simti și incomod. Când calatorești sute, mii de kilometri, o faci pentru experiente noi, pentru relaxare și descoperire. Insa, odata ajuns la destinatie, poti constata ca relaxarea deplina nu tine doar de confortul hotelului sau de apropierea de orașul tau, ci și de o multime de alte lucruri.

Poti sa te simti ca acasa și in vacanta, adica sa te simti cel mai bine și sa te bucuri de libertate deplina. Primul pas in planificarea unei vacante foarte confortabile este informarea. Afla cât de ospitalieri sunt oamenii orașelor pe care vrei sa le vizitezi, ce program au localurile și muzeele pe care ti le-ai trecut deja pe lista de prioritati, ca sa știi daca te vei confrunta cu sentimente de apartenenta ori de respingere fata de destinatia aleasa.

De exemplu, știai ca Islanda, Noua Zeelanda, Marocul, Macedonia și Austria sunt cele mai primitoare tari din lume? In tot acest timp, Bolivia, Venezuela și Federatia Rusa sunt cele mai neprietenoase. Odata ce știi ca un oraș sau o tara ti se potrivește, treci la pasul urmator al planificarii.

Poti opta pentru inchirierea unei garsoniere ori unui apartament, in detrimentul unei camere de hotel. Nu doar ca acestea au preturi mai mici, dar iti pun la dispozitie mai mult spatiu, intimitate și o anume independenta. Asta inseamna mai mult loc pentru lucrurile tale și un ambient mai propice pentru relaxare.

Vacantele ar trebui vazute drept experiente de sine statatoare, nu modalitati de a ajunge undeva ori a bifa un concediu departe de casa. Oriunde ti-ai face vacanta, trebuie sa mergi cu toata inima, confortabil, nu cu mintea plina de griji.

Asigurarea de calatorie te protejeaza pe tine și pe cei cu care calatorești de orice risc ce poate aparea și acopera:

  • cheltuielile medicale;
  • costul de spitalizare in caz de accident;
  • serviciul de urgenta 24 de ore.

Calatoriile ar trebui sa te faca sa te simti cât mai bine, nu sa te incomodeze. Așadar, data viitoare când pleci in concediu, nu-ti dori o vacanta placuta, ci o vacanta in care sa te simti cel mai bine, chiar ca acasa!

Asigura-ti o calatorie fara griji; cumpara online asigurarea de calatorie UNIQA. Cu noi, orice vacanta e mai aproape de acasa!

Planifica-ti calatoria acum!

Planifica-ti calatoria

Scroll Down

Setari cookie-uri