Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ultimele articole de presa

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor si afla cele mai utile informatii pentru tine.

Platim daunele rapid si eficient!


Oct 6, 2016
Avem vesti bune pentru clientii nostri! UNIQA Asigurari este una dintre companiile cu cea mai rapida procedura de plata a despagubirilor pentru politele RCA, arata o analiza realizata de Autoritatea de Supraveghere Financiara, pe baza datelor din al doilea semestru din 2015.

Suntem compania cu cea mai scurta durata medie de solutionare a dosarelor RCA, de 44,97 de zile/dosar, media din aceasta piata fiind de aproximativ 63 de zile. De asemenea, in ceea ce priveste durata medie de plata a despagubirii, ne situam pe locul al doilea in clasamentul celor mai eficienti asiguratori, cu 6,73 de zile/dosar, fata de media pietei de aproximativ 19 zile/dosar, conform analizei ASF.

Astfel, suntem una din companiile cele mai rapide de pe piata in ceea ce priveste plata despagubirilor pe segmentul RCA. Acesti indicatori ai calitatii activitatii noastre sunt rezultatul preocuparii noastre permanente pentru imbunatatirea serviciilor oferite clientilor. Le multumim clientilor nostri pentru increderea pe care ne-au acordat-o atunci cand au ales asigurarile UNIQA!

Scroll Down

Setari cookie-uri