Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ultimele articole de presa

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor si afla cele mai utile informatii pentru tine.

UNIQA a donat 500 de carti pentru o biblioteca din mediul rural


Oct 2, 2018


UNIQA Asigurari a desfasurat in perioada 21 – 28 septembrie o actiune interna de donare de carti, sustinand astfel campania Biblioteci pentru sate, derulata de Clubul de carte “Joie de livres”. In felul acesta, cu ajutorul angajatilor, au fost stranse peste 500 de carti care au fost oferite Scolii Gimnaziale Frumusita din Judetul Galati pentru amenajarea unei biblioteci pentru elevii din sat.

“UNIQA Asigurari sustine educatia si initiativele care contribuie la dezvoltarea cunostintelor si a tinerei generatii. Suntem de parere ca educatia reprezinta baza societatii si ca invatarea continua si raspandirea valorilor sunt premisele pentru conturarea unui viitor stabil. Ne bucuram ca prin eforturile comune ale angajatilor nostri, am reusit sa sustinem aceasta cauza nobila”, a declarat Nadia Pietreanu, Director de Marketing si Strategie Dezvoltare Vanzari UNIQA Asigurari

Printre initiativele educationale si culturale sustinute de UNIQA Asigurari de-a lungul timpului se numara: Teatrul Vienez de Copii, Olimpiada Intenationala de Matematica si campania SuperCopilaria.

Scroll Down