Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 
  • Acasa
  • »
  • Servicii&Contact
  • »
  • Noutati
  • »
  • UNIQA Asigurari a efectuat plata integrala a indemnizatiei de dauna, in valoare de 23,98 milioane de lei, catre Solina Romania

Ultimele articole de presa

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor si afla cele mai utile informatii pentru tine.

UNIQA Asigurari a efectuat plata integrala a indemnizatiei de dauna, in valoare de 23,98 milioane de lei, catre Solina Romania


May 31, 2019


UNIQA Asigurari a efectuat plata integrala a indemnizatiei de dauna, in valoare de 23,98 milioane de lei, pentru asigurarea stocurilor de marfa distruse de incendiul produs in luna februarie a acestui an, la fabrica Solina Romania din judetul Alba.

O prima transa a indemnizatiei de dauna a fost platita in luna aprilie 2019, cand UNIQA Asigurari a dispus plata anticipata a 12,5 milioane de lei pentru a sprijini eforturile Solina Romania de a-si continua activitatea.

Diferenta de 11,48 milioane de lei a fost achitata de catre UNIQA Asigurari in luna mai, ca urmare a finalizarii expertizei tehnice a evenimentului.

"Ne bucuram sa putem vorbi despre inca o promisiune respectata fata de clientii nostri. Le dorim mult succes partenerilor de la Solina Romania in reconstructia activitatii si ramanem alaturi de ei cu solutii de asigurare care sa adreseze nevoile lor de protectie la cel mai inalt standard de calitate si profesionalism", Iuliana Rusei, Membru al Directoratului – CITO UNIQA Asigurari.

Scroll Down