Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 
  • Acasa
  • »
  • Servicii&Contact
  • »
  • Noutati
  • »
  • UNIQA Asigurari a redirectionat o parte din bugetul de publicitate TV catre realizarea filmului Marita - debutul in lungmetraj al regizorului Cristi Iftime

Ultimele articole de presa

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor si afla cele mai utile informatii pentru tine.

UNIQA Asigurari a redirectionat o parte din bugetul de publicitate TV catre realizarea filmului Marita - debutul in lungmetraj al regizorului Cristi Iftime


Aug 14, 2017


Pentru ca stim cat este de important chiar si cel mai mic gest de sprijin, pentru cineva aflat la inceput de drum, UNIQA Asigurari a redirectionat o parte din sumele investite in publicitatea TV anul trecut, la realizarea filmului „Marita”, pelicula ce reprezinta debutul in lungmetraj al regizorului Cristi Iftime.

Pelicula Marita a castigat Marele Premiu al Juriului FEDEORA
Confirmarea valorii artistice a lungmetrajului nu a intarziat sa vina, astfel ca, Marita a castigat Marele Premiu al Juriului FEDEORA (Federation of Film Critics of Europe and the Mediterranean), pentru cel mai bun film din competitia "East of the West”, din cadrul Festivalului International de Film Karlovy Vary, unde a fost prezentat in premiera mondiala.
Festivalul International de Film de la Karlovy Vary este cel mai important eveniment cinematografic din Cehia, dar si din Europa Centrala si de Est, fiind considerat un festival de categoria A, alaturi de evenimente precum Cannes, Berlin, Venetia, San Sebastian, Moscova, Montreal, Shanghai sau Tokyo.
 
Marita a castigat trofeul Festivalului de Film Anonimul
Seria de premii continua cu decernarea trofeului celei de-a paisprezecea editii a Festivalului International de Film Independent Anonimul. Din competitie au facut parte sase filme din Sri Lanka, India, Columbia, Romania, Israel si Olanda. Castigatorul a fost desemnat prin votul publicului.
 
Debutul in lungmetraj al regizorului Cristi Iftime il are in centrul povestii pe Costi, caruia, satul fiind de propriile probleme de cuplu, i se face brusc dor de povestile tatalui sau. Astfel se hotaraste sa treaca pe la el si sa-l duca drept cadou mamei si fratilor lui, cu toate ca niciunul dintre ei nu-si dorise asta.
 
In Romania, filmul a fost proiectat, in premiera, la gala de inchidere a celei de-a patra editii a festivalului „Ceau Cinema - Festival de buzunar” ce a avut loc in perioada 20-23 iulie, la Timisoara, iar in cinematografe va intra din 1 decembrie.

Sa sustinem mereu, impreuna, valorile romanesti!

Scroll Down

Setari cookie-uri