Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ultimele articole de presa

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor si afla cele mai utile informatii pentru tine.

UNIQA Asigurari Bucharest 10k & FAMILY RUN a ajuns la cea de-a treia editie


Feb 8, 2018


UNIQA Asigurari Bucharest 10k & FAMILY RUN, cel mai mare eveniment de alergare in familie, a ajuns la cea de-a treia editie ce va avea loc pe 1 aprilie. In acest an asteptam peste 6000 de participanti sa ia startul la una dintre cele patru curse: Individuala 10k, Stafeta 2x5k, Cursa familiei si Cursa adolescenților.
Inscrierile se pot face pe www.bucuresti10km.ro, alergatorii putand alege sa doneze o parte din taxa de inregistrare uneia dintre cauzele sustinute de UNIQA Asigurari 10K & FAMILY RUN.
Pe toata durata desfasurarii curselor, pe traseu vor fi amenajate puncte de hidratare si puncte de divertisment de unde alergatorii vor fi incurajati.

“Potrivit celor mai recente statistici, una din patru persoane sufera, in Romania, de cel putin o boala cronica sau de o problema de sanatate de lunga durata. Mai mult, doar 9,2% din populatie desfasoara activitati sportive in timpul liber, in mod obișnuit. Consideram ca preventia trebuie să fie nu doar o strategie personala, ci una nationala. In acest context, parteneriatul cu Bucharest RUNNING CLUB este extrem de important pentru noi, iar UNIQA Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN confirma implicarea noastra in activitatile de preventie. Va asteptam si anul acesta, pe 1 aprilie, sa alergam cu totii pentru sanatate!”. – Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari

Scroll Down

Setari cookie-uri