Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ultimele articole de presa

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor si afla cele mai utile informatii pentru tine.

UNIQA Asigurari Bucharest 10k&FAMILY RUN, editia a III-a isi anunta castigatorii


Apr 3, 2018


Peste 5000 de participanti au luat startul la UNIQA Asigurari Bucharest 10k&FAMILY RUN, editia a III-a, in Parcul Izvor, incepand cu ora 09:00. In ciuda conditiilor meteo nefavorabile, iubitorii de miscare au alergat cu zambetul pe buze si au trecut linia de sosire plini de energie si buna dispozitie.

Castigatorii UNIQA Asigurari 10K individual au fost Alexandru Corneschi, la categoria barbati, cronometrat cu 30 min 33 sec si Adela Baltoi, la categoria femei, cu 38min 07 sec.

De asemenea, echipa Isostar Romania a ocupat locul intai la Stafeta Volkswagen 2 x 5Km cu timpul 31 min 27 sec, iar in cadrul probei Cursa Familiilor Carrefour, familiile Hristea (1,5km) si Nenu (3,5km), care au castigat primul loc la categoria ”Cea mai rapida familie”. La categoria “Cea mai numeroasa familie”, familia Pigulea (1,5km) si familia Yarmus (3,5km) au trecut linia de sosire fiind formate fiecare din 15 membri, iar in cadrul Cursei Adolescentilor (Teen’s Race), au fost premiati cei mai rapizi 5 baieti si cele mai rapide 5 fete. Nici bebelusii nu s-au lasat mai prejos, cei 40 de participanti la Cursa Bebelusilor care s-au intrecut de-a busilea pe o distanta de 4,2195 m, au fost premiati cu inscrierea gratuita la editia din 2036 a Maratonului Bucuresti.

Participantii la cursa au beneficiat de sustinerea prietenilor si a colegilor, prezenti in cele 12 puncte de divertisment alaturi de membrii trupelor de tobosari, DJ si majorete. Mai mult decat atat, au fost prezenti la eveniment in calitate de ambasadori si campioanele olimpice - Georgeta Damian Andrunache, Viorica Susanu, Loredana Dinu, Adelina Cojocaru, realizatorii radio-TV Eli Roman (Realitatea TV), Mihai Radulescu (TVR), Mihai Gainusa (TVR), Bogdan Nicolai (bogdannicolai.ro), Simona Patruleasa (Kanal D).

Cei care doresc sa vada mai multe imagini de la cursa, pot accesa website-ul www.bucuresti10km.ro si pagina de Facebook www.facebook.com/Bucharest10km/, unde a fost transmis, in direct, evenimentul.

UNIQA Asigurari le multumeste pe aceasta cale tuturor alergatorilor care au luat parte la cea de-a III-a editie a celui mai mare eveniment dedicat sportului in familie, precum si tuturor partenerilor care l-au facut posibil, in mod special Bucharest RUNNING CLUB. Impreuna, am promovat adoptarea unui stil de viata sanatos si activ, precum si timpul de calitate petrecut impreuna.

Scroll Down

Setari cookie-uri