Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ultimele articole de presa

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor si afla cele mai utile informatii pentru tine.

UNIQA Asigurari de viata, partener al Olimpiadei Internationale de Matematica


Jul 12, 2018


Sub sloganul “Gandeste-te ca performanta de astazi este cheia succesului de maine” UNIQA Asigurari de viata se alatura, in calitate de partener, Olimpiadei Internationale de Matematica, desfasurata la Cluj Napoca, in perioada 3 – 14 iulie. Evenimentul este gazduit pentru a patra oara de tara noastra, de data aceasta cu ocazia sarbatoririi Centenarului Marii Uniri, si reuneste 615 elevi din 114 tari.

Educatia reprezinta baza societatii, de aceea sustinem initiativele care sprijina dezvoltarea cunostintelor, invatarea continua si raspandirea valorilor pentru un viitor stabil. Ne bucuram sa fim alaturi de participantii la Olimpiada Internationala de Matematica, promovand astfel performanta si excelenta in acest domeniu”, a declarat Nadia Pietreanu, Director de Marketing si Strategie Dezvoltare Vanzari UNIQA Asigurari.

Olimpiada Internationala de Matematica a fost lansata de tara noastra in 1959, la initiativa profesorului Tiberiu Roman, secretar general al Societatii de Stiinte Matematice. Primele doua editii s-au desfasurat la Brasov si Sinaia, reunind exclusiv tari din fostul bloc comunist. In 1969 a participat si prima tara occidentala, iar dupa 1970 mai multe state vestice au devenit membre ale OIM. Romania detine recordul de organizari, fiind gazda in 1969, 1979 si 1999. Romania este tara cu prezenta neintrerupta la acest concurs, iar intr-un clasament neoficial pe medalii, tara noastra se claseaza pe locul trei.

Scroll Down