Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 
  • Acasa
  • »
  • Servicii&Contact
  • »
  • Noutati
  • »
  • UNIQA Asigurari este asiguratorul stocului de marfuri si al celei mai mari parti a flotei de autoutilitare si autoturisme apartinand Solina Romania

Ultimele articole de presa

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor si afla cele mai utile informatii pentru tine.

UNIQA Asigurari este asiguratorul stocului de marfuri si al celei mai mari parti a flotei de autoutilitare si autoturisme apartinand Solina Romania


Feb 7, 2019


UNIQA Asigurari este alaturi de partenerul sau, Solina Romania si face toate demersurile necesare pentru constatarea si evaluarea daunelor provocate de incendiul produs la fabrica de ingrediente alimentare din judetul Alba in dimineata zilei de 2 februarie 2019.

Stocul de marfuri si produse alimentare, precum si unitatile flotei de autoutilitare si autoturisme apartinand Solina Romania, afectate de incendiu, sunt asigurate la compania UNIQA Asigurari pentru riscul de incendiu, precum si pentru riscuri comerciale si industriale legate de activitatea fabricii de ingrediente alimentare. 

Specialistii UNIQA Asigurari au fost prezenti la locul incendiului in primele ore de la producerea evenimentului asigurat si fac, in continuare, toate demersurile necesare in vederea constatarii si evaluarii daunei.

“Regretam situatia dificila cu care se confrunta clientul nostru. Ramanem alaturi de reprezentatii Solina Romania pentru a le oferi tot sprijinul pe parcursul procesului de constatare si evaluare a pagubelor produse de incendiu”, a precizat Paul Zarzara, Directorul Directiei Daune din cadrul UNIQA Asigurari.

Scroll Down