Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ultimele articole de presa

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor si afla cele mai utile informatii pentru tine.

UNIQA Asigurari, partener la cea de-a treia editie Retromobil Fest


Jun 14, 2018


UNIQA Asigurari este partener al celei de-a treia editii Retromobil Fest, eveniment organizat in perioada 14 – 15 iulie, la Crevedia, de catre Retromobil Club Romania, Asociatia Nationala a Posesorilor si Restauratorilor de Vehicule Istorice.

Ca si in editiile precedente, evenimentul reuneste pasionati de vehicule istorice - proprietari, colectionari, concurenti si profesionisti din domeniu, care vor putea lua parte la un program diversificat, pregatit special pentru ei.

UNIQA Asigurari a demarat la inceputul anului trecut un parteneriat cu Retromobil Club Romania, fiind singura companie din piata care are un produs CASCO destinat autovehiculelor istorice: CASCO Vintage. Polita se poate incheia pentru vehicule mai vechi de 20 de ani, aflate in stare de functionare si acopera doar uzul personal, de recreere si social, excluzand utilizarea in interes comercial sau ca mijloc de transport zilnic. Asigurarea acopera avariile din accident, lovituri in parcare sau furt. Produsul acopera 5.000 km parcursi cu masina, daca se depaseste aceasta limita, clientul poate achizitiona inca 5.000 km. Teritorialitatea politei este in Romania, dar printr-o clauza suplimentara, acoperirea se poate extinde si in alte tari.

Evenimentele organizate de Retromobil Club Romania au un caracter cultural-sportiv, contribuind la mentinerea in stare optima a unor vehicule istorice, precum si la cultivarea pasiunii de colectionare si restaurare a acestora. Retromobil Club Romania este la ora actuala cea mai importanta asociatie de profil din tara, ce face eforturi considerabile pentru restaurarea si intretinerea vehiculelor istorice care se inscriu in patrimoniul tehnic si cultural national si mondial.

Scroll Down