Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 
  • Acasa
  • »
  • Servicii&Contact
  • »
  • Noutati
  • »
  • UNIQA Asigurari - prima companie din Romania care asigura participantii la un festival. Asiguratorul oficial, pentru al II-lea an consecutiv, la Untold si Neversea

Ultimele articole de presa

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor si afla cele mai utile informatii pentru tine.

UNIQA Asigurari - prima companie din Romania care asigura participantii la un festival. Asiguratorul oficial, pentru al II-lea an consecutiv, la Untold si Neversea


Jun 28, 2018


UNIQA Asigurari este, pentru al doilea an consecutiv, asiguratorul oficial al celor mai asteptate festivaluri de muzica ale verii: Untold si Neversea. Anul acesta, participantii au posibilitatea de a incheia gratuit o asigurare de bunuri si accidente, iar pentru fiecare polita contractata, UNIQA va dona 1 euro pentru MagiCAMP.

“Ne bucuram sa fim alaturi de organizatorii celor mai cunoscute festivaluri de muzica din Europa si sa le asiguram distractia participantilor, antrenandu-i, in acelasi timp, intr-o actiune de responsabilizare sociala. Dincolo de misiunea pe care ne-am asumat-o, aceea de a educa si preveni, devenim, impreuna, parteneri pentru o cauza nobila. Astfel, fiecare polita incheiata la UNIQA Asigurari pentru cele doua festivaluri inseamna o sansa in plus la zambete si distractie pentru copiii care merg in tabara MagiCAMP”, a declarat Nadia Pietreanu, Director de Marketing si Strategie Dezvoltare Vanzari, UNIQA Asigurari.

In acest sens, participantii la Untold si Neversea sunt invitati sa intre pe site-urile celor doua evenimente, la sectiunea dedicata parteneriatului cu UNIQA Asigurari, https://neversea.com/ro/uniqa, respectiv https://untold.com/ro/uniqa si sa completeze formularul cu datele de identificare si de contact, precum si cu codul abonamentului achizitionat. Acestia vor primi pe e-mail o confirmare a incheierii politei de asigurare pe baza careia pot solicita despagubiri in cazul in care bunurile lor sunt pierdute sau furate, precum si in cazul unui accident. Pentru mai multe informatii privind bunurile si riscurile de accidente asigurate, dar si pasii de urmat pentru a raporta o dauna, va invitam sa consultati pagina dedicata celor doua produse aici.

Anul acesta, la Untold si Neversea sunt asteptati peste 500.000 de participanti, care vor lua parte la concertele sustinute de cei peste 300 de artisti din tara si strainatate, transformand Romania intr-un adevarat pol al distractiei in Europa. 

Scroll Down

Setari cookie-uri