Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ultimele articole de presa

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor si afla cele mai utile informatii pentru tine.

UNIQA Asigurari, sponsor al unui stil de viata sanatos


Jul 27, 2017


Pentru ca suntem adeptii unui stil de viata sanatos, UNIQA Asigurari este sponsor oficial al Transilvania European Cross Festival , eveniment recunoscut la nivel european, ce are loc la Targul Mures in perioada 26-30 iulie

Transilvania European Cross Festival este un festival de sport ce se desfasoara pe parcursul a patru zile, cu programe sportive pentru toate categoriile, evenimentele cele mai importante fiind cele doua Campionate Europene : ETU Cross Triathlon European Championships si ETU Cross Triathlon European Championships.

349 de atleti din 28 de tari participa la cursele de inot, ciclism si alergare, in cadrul  categoriilor de elite, juniori sau amatori.

In cadrul competitiei de Cross Duathlon se vor desemna si Campionii Nationali ai Romaniei la aceasta proba.

Mai multe detalii, despre competitie regasiti pe pagina evenimentului: http://tecfest.ro/

Am ales sa ne implicam activ in sustinerea practicarii sportului, fie in timpul liber, fie de performanta, acesta fiind cea mai importanta modalitate de preventie, alaturi de o dieta echilibrata pentru un stil de viata sanatos.

Nu suntem la prima abatere. Anul acesta am ajuns la cea de-a doua editie a UNIQA Asigurari Bucharest 10k&Family Run si speram la cat mai multe in viitor. Competitia s-a desfasurat in Parcul Izvor din Capitala, in data de 2 aprilie, iar cei peste 7.000 de participanti la toate categoriile din cadrul evenimentului demonstreaza inca o data interesul din ce in ce mai crescut pentru sport in general, indiferent de varsta, iar noi nu putem decat sa le fim alaturi si sa le cream oportunitatea perfecta! Detalii aici: https://bucuresti10km.ro/ro/   

2017 va fi al treilea an consecutiv in care compania noastra este sponsorul Cursei Copiilor din cadrul evenimentului Raiffeisen International Marathon, aflat la a zecea editie, ce va avea loc in perioada 14-15 octombrie. Ne bucuram sa putem fi alaturi de cei mici, sa le dam ocazia sa devina copii mai sanatosi, mai fericiti si mai increzatori, iar pentru siguranta lor dezvoltam produse speciale de asigurare.

Inscrierile la Cursa Copiilor UNIQA Asigurari se pot face pe pagina evenimentului: http://bucharest-marathon.com/

 Gandeste UNIQA! Fa sport si ramai sanatos!

Scroll Down

Setari cookie-uri