Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ultimele articole de presa

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor si afla cele mai utile informatii pentru tine.

UNIQA – Asigurator oficial al festivalurilor NEVERSEA si UNTOLD


Jul 5, 2017


Anul acesta, UNIQA Asigurari se alatura organizatorilor unora dintre cele mai importante evenimente muzicale ale verii, Neversea si Untold.

Cele doua festivaluri, Neversea (7-9 iulie, Constanța) si Untold (3-6 august, Cluj), aduc anul acesta peste 300 de artisti faimosi in Romania si in lume si asteapta aproximativ 500.000 de vizitatori.

 „In calitate de asigurator oficial al celor doua festivaluri, UNIQA Asigurari incurajeaza petrecerea timpului liber intr-un mod placut si in deplina siguranta, produsele noastre de asigurare fiind concepute intocmai pe acest principiu.” declara Nadia Pietreanu, Director Marketing si Strategie Dezvoltare Vanzari.

UNIQA Asigurari se numara printre liderii pietei romanesti de asigurari generale, oferind un portofoliu complet de produse care respecta nevoile clientilor si tendintele pietei. Compania se preocupa permanent si acorda o mare importanta dezvoltarii de produse si de solutii de asigurari integrate, adaptate nevoilor actuale si stilului de viata modern si dinamic.

Scroll Down

Setari cookie-uri