Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ultimele articole de presa

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor si afla cele mai utile informatii pentru tine.

UNIQA Romania, parte a unui grup international in plina evolutie


May 4, 2018


UNIQA International, compania responsabila de managementul strategic al sucursalelor din Europa Centrala si de Est (CEE), a inregistrat o evolutie spectaculoasa in anul 2017, cu o crestere a primelor brute subscrise de 14,9% si un profit total de 1,608.5 milioane de dolari. Acest succes se traduce si printr-o crestere a profiturilor operationale, de la 36.1 milioane de dolari in 2016, la 50.4 milioane de dolari, in 2017.

Previziune optimiste pentru urmatorii ani, la nivelul CEE

“Aceasta crestere are un impact la nivelul intregului grup si se datoreaza unei structuri eficiente de vanzari si unui portofoliu de produse reorganizat si echilibrat. Ne propunem sa extindem modelele de succes locale dincolo de granite, promovand in acelasi timp si strategia de digitalizare. Analizand ultimele informatii din domeniu si pe baza studiilor internationale, ne permitem sa concluzionam faptul ca primele de asigurare subscrise la nivelul CEE vor cunoaste o evolutie constanta in urmatorii ani, de circa 5 - 6% in fiecare an”, a declarat Wolfgang Kindl, CEO of UNIQA International.

Mai mult decat atat, situatia economica favorabila inregistrata la nivelul CEE se traduce si printr-o rata mai scazuta a somajului, in acest sens fiind inregistrate cele mai scazute procente ale somajului in tari precum Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia si Romania.

In prezent, UNIQA International are 6.800 de angajati si serveste aproximativ 5,9 milioane de clienti din Europa Centrala si de Est, compania clasandu-se pe locul 3 din punct de vedere al satisfactiei clientilor si pe locul 6 in ceea ce priveste primele de asigurari vandute.

*UNIQA Group este unul dintre cele mai importante grupuri de asigurari de pe piata austriaca si din CEE. Avand in total aproximativ 19.600 de angajati si parteneri exclusivi, acesta serveste peste 9,5 milioane de clienti in 18 tari. UNIQA Group este a doua companie de asigurari ca marime din Austria, cu o cota de piata de peste 21%. Compania isi desfasoara activitatea in 15 tari din regiunea de dezvoltare CEE: Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia si Ucraina.

**UNIQA Romania se numara printre liderii pietei romanesti de asigurari si furnizeaza servicii pentru peste 470.000 de clienti, oferind un portofoliu complet de produse care respecta nevoile clientilor si tendintele pietei. UNIQA are aproximativ 900 de angajati si 91 de sucursale si agentii in toata tara. In plus, UNIQA a dezvoltat un concept inovativ de franciza - UNIQAgent.

Scroll Down