• UNIQA este asiguratorul oficial al festivalurilor Neversea si Untold Pentru fiecare polita incheiata, compania doneaza 1 euro catre MagiCAMP

Jul 3, 2018

UNIQA Asigurari este, pentru al doilea an consecutiv, asiguratorul oficial al celor mai asteptate festivaluri de muzica ale verii: Neversea si Untold. Sub sloganul “Copiii fara copilarie au si ei festivalul lor”, compania ii invita pe toti participantii sa incheie, in mod gratuit, o asigurare de bunuri sau de accidente, iar pentru fiecare polita contractata, UNIQA va dona 1 euro catre MagiCAMP.

Parteneriat pentru o cauza nobila

“Ne bucuram sa fim alaturi de organizatorii celor mai cunoscute festivaluri de muzica din Europa si sa le asiguram distractia participantilor, antrenandu-i, in acelasi timp, intr-o actiune de responsabilitate sociala. Dincolo de misiunea pe care ne-am asumat-o, aceea de a educa si preveni, devenim, impreuna, parteneri pentru o cauza nobila. Astfel, fiecare polita incheiata la UNIQA Asigurari pentru cele doua festivaluri inseamna o sansa in plus la zambete si distractie pentru copiii care merg in tabara MagiCAMP”, a declarat Nadia Pietreanu, Director de Marketing si Strategie Dezvoltare Vanzari, UNIQA Asigurari.

In acest sens, Melania Medeleanu, membru fondator MagiCAMP a afirmat:“In fiecare vara, curtea si casa MagiCAMP se umplu de bucurie, de ras, de povesti, de amintiri, de muzica si distractie. Peste 250 de copii vor veni anul acesta in cele 12 serii de tabere MagiCAMP in ceea ce speram ca va fi o saptamana memorabila, de care isi vor aminti apoi de fiecare data cand le va fi greu. Chiar este un festival pentru ei, iar impactul acestor zile de distractie este urias asupra psihicului copiilor. Tocmai de aceea, sprijinul in sustinerea acestui festival pentru copiii greu incercati este foarte important. Este minunat sa stii ca te poti bucura de festivalul tau preferat, fie ca este Neversea sau Untold, in timp ce faci o fapta buna pentru copiii care au nevoie sa isi recapete copilaria. Multumim mult pentru sprijin companiei UNIQA Asigurari si mai ales tuturor celor care vor alege sa faca bine printr-un gest atat de simplu si de important. Toti avem nevoie de festivalul nostru!”

Neversea si Untold, primele festivaluri care isi asigura participantii

Prin produsele oferite gratuit de UNIQA Asigurari, organizatorii Neversea si Untold le vor asigura distractia participantilor la cele doua festivaluri, astfel incat acestia sa se poata bucura fara griji de toate surprizele pregatite special pentru ei. Este vorba despre posibilitatea de incheiere, in mod gratuit, a unor asigurari de bunuri si accidente, prin intermediul carora vor fi despagubiti in cazul producerii unui incident.

“Ne bucuram ca avem acest parteneriat cu UNIQA Asigurari si ca au avut aceasta initiativa prin care impreuna crestem confortul participantilor si contribuim si la o cauza nobila. Este pentru prima data cand un festival din Romania ofera cu ajutorul partenerului sau, acest confort participantilor la eveniment”, a declarat Bogdan Radulescu, Head of Partnership & New Business Untold si Neversea.

Astfel, participantii la Neversea si Untold sunt invitati sa intre pe site-urile celor doua evenimente, la sectiunea dedicata parteneriatului cu UNIQA Asigurari, https://neversea.com/ro/uniqa, respectiv https://untold.com/en/uniqa si sa completeze formularul cu datele de identificare si de contact, precum si codul abonamentului achizitionat. Acestia vor primi pe e-mail o confirmare a incheierii politei de asigurare pe baza careia pot solicita despagubiri in cazul in care bunurile lor sunt pierdute sau furate, precum si in cazul unui accident. Pentru mai multe informatii privind bunurile si riscurile de accidente asigurate, dar si pasii de urmat pentru a raporta o dauna, va invitam sa consultati pagina dedicata celor doua produselor, de pe site-ul companiei UNIQA Asigurari.

UNIQA Insurance Group, cu sediul central in Austria, este unul dintre cele mai importante si dinamice grupuri de asigurari din Europa Centrala si de Est. Cu aproximativ 40 de companii in 18 tari si 22.000 de angajati, UNIQA ofera servicii de asigurari pentru 9,6 milioane de clienti. In Austria, UNIQA detine o cota de piata de 22% si a fost desemnata, timp de zece ani, cea mai de incredere companie de asigurari, conform studiului anual al publicatiei Reader’s Digest. Cu UNIQA si Raiffeisen Insurance, Grupul detine doua branduri puternice, care ii ofera o baza solida pentru cresterea viitoare. UNIQA opereaza in 18 tari din Europa Centrala si de Est: Austria, Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Kosovo, Croatia, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Ucraina, Ungaria, Elvetia si Liechtenstein.

E-mail: marketing@uniqa.ro