Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 
  • Acasa
  • »
  • Despre noi
  • »
  • Presa
  • »
  • Comunicat de Presa - Necesitatea si importanta asigurarii facultative a locuintei

Ultimele Articole

Aici, poti accesa comunicatele oficiale de presa emise de compania noastra cat si cele mai noi informatii despre UNIQA Asigurari.

Comunicat de Presa - Necesitatea si importanta asigurarii facultative a locuintei


Jul 6, 2016

Observam cum in ultima perioada fenomenele meteo afecteaza din ce in ce mai multe locuinte din Romania. Un astfel de exemplu sunt caderile de grindina din judetul Mures care au afectat peste 150 de gospodarii in data de 19 iunie 2016. UNIQA Asigurari a actionat cu operativitate in cazul clientilor afectati din zona respectiva, procesul de constatare si plata despagubirilor fiind realizate cu prioritate.

“In aceste situatii cea mai buna solutie este asigurarea locuintei prin polita facultativa de asigurare, in completarea politei obligatorii, intrucat riscul de grindina nu este acoperit prin asigurarea obligatorie.” a declarat dl. Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari.

Polita obligatorie pentru asigurarea locuintei (PAD) acopera pagubele produse in urma unui cutremur, alunecare de teren sau inundatie naturala in limita a 20.000 Euro sau 10.000 Euro, in functie de tipul constructiei.

Polita facultativa de asigurare ofera protectie completa locuintei si bunurilor pentru evenimentele neprevazute care pot provoca pagube materiale. Cele doua pachete de acoperiri ale politei Locuinta&Confort de la UNIQA Asigurari - Plus si Avantaj – includ: incendiu, explozie, furtuna, trasnet, cutremur, inundatie, alunecare de teren, grindina, furt, scurgerea apei din conducte, vandalism, greve, revolte, tulburari civile. In plus, pot fi adaugate si alte acoperiri suplimentare care se potrivesc cel mai bine nevoilor clientilor.

Conform legii, asigurarea facultativa a locuintei poate fi incheiata de catre proprietarul unei locuinte doar daca detine sau incheie odata cu aceasta si o polita de asigurare obligatorie a locuintei (PAD).

Asadar, pentru protectie deplina si siguranta unei despagubiri complete in cazul unui eveniment neprevazut, este necesara achizitionarea celor doua polite de asigurare si reinnoirea acestora in fiecare an.

 

 

Despre UNIQA

UNIQA Insurance Group opereaza pe piata romaneasca din 2008, oferind toate formele de asigurari de bunuri, de raspundere si de persoane.

UNIQA Asigurari se numara printre liderii pietei romanesti de asigurari generale si furnizeaza servicii pentru peste 470.000 de clienți, oferind un portofoliu complet de produse care respecta nevoile clientilor si tendintele pietei. Compania se preocupa permanent si acorda o mare importanta dezvoltarii de produse si de solutii de asigurari integrate, adaptate nevoilor actuale si stilului de viata modern si dinamic.

In 2010, UNIQA a inceput operatiunile pe piata asigurarilor de viata, lansand compania UNIQA Asigurari de viata. Cu produse de asigurare de viata mixte, la termen si de grup, dar si cu experienta si know-how-ul UNIQA Insurance Group, compania respecta nevoile fiecarui client in parte, gasind solutiile de asigurare potrivite.

 

Despre UNIQA Insurance Group

UNIQA Insurance Group, cu sediul central in Austria, este unul dintre cele mai importante si dinamice grupuri de asigurari din Europa Centrala si de Est. Cu aproximativ 40 de companii in 19 tari si 22.000 de angajati, UNIQA ofera servicii de asigurari pentru 10 milioane de clienti. In Austria, UNIQA detine o cota de piata de 22% si a fost desemnata timp de zece ani cea mai de incredere companie de asigurari, conform studiului anual al publicatiei Reader’s Digest. Cu UNIQA si Raiffeisen Insurance, Grupul detine doua branduri puternice, care ii ofera o baza solida pentru cresterea viitoare. UNIQA opereaza in 15 tari din Europa Centrala si de Est: Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Kosovo, Croatia, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Ucraina si Ungaria. De asemenea, Grupul detine companii de asigurari in Italia, Elvetia si Liechtenstein.

Scroll Down

Setari cookie-uri