Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 
  • Acasa
  • »
  • Despre noi
  • »
  • Presa
  • »
  • Comunicat de presa - UNIQA Asigurari emite polite RCA pentru perioade contractuale de 12 luni, cat si pentru perioade subanuale (6 luni, 1 luna si alte perioade solicitate de catre client)

Ultimele Articole

Aici, poti accesa comunicatele oficiale de presa emise de compania noastra cat si cele mai noi informatii despre UNIQA Asigurari.

Comunicat de presa - UNIQA Asigurari emite polite RCA pentru perioade contractuale de 12 luni, cat si pentru perioade subanuale (6 luni, 1 luna si alte perioade solicitate de catre client)


Jun 15, 2017

  • UNIQA Asigurari ofera posibilitatea incheierii de polite RCA pentru perioade de 12 luni, cat si pe toate celelelte perioade contractuale subanuale, inclusiv pe o luna de zile;
  • Societatea de asigurari investeste si face constant eforturi in vederea optimizarii serviciilor si produselor oferite pe piata romaneasca;
  • Intreaga activitate a companiei se desfasoara numai in conformitate cu legile in vigoare

 

UNIQA Asigurari precizeaza, in urma aparitiei in spatiul public a unor informatii cu privire la imposibilitatea emiterii politelor de Raspundere Civila Auto (RCA) pentru o luna de zile faptul ca, societatea emite polite de asigurare RCA pentru perioade contractuale de 12 si 6 luni, cat si pe o luna de zile, conform legislatiei romanesti in vigoare.

„Dorim sa asiguram intreaga piata din Romania, actualii si potentialii clienti ca UNIQA ofera posibilitatea de a incheia polite RCA pentru 12 luni, 6 luni, o luna de zile, precum si alte perioade subanuale, in functie de cererea clientilor. In cazul societatii noastre de asigurari, politele RCA pot fi contractate prin sucursalele UNIQA Asigurari, agentii si prin platforma noastra online de pe www.uniqa.ro, cat si prin platformele brokerilor parteneri”, precizeaza Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari.

 

In primul trimestru al anului 2017, politele RCA incheiate de UNIQA Asigurari cu valabilitate de o luna au reprezentat 17% din numarul total de polite RCA vandute. Clientii prefera totusi politele RCA anuale (57% din portofoliu).

 

„De la intrarea pe piata autohtona, UNIQA Asigurari investeste si cauta constant metode de optimizare a serviciilor si produselor oferite punand intotdeauna pe primul loc nevoile de asigurare ale clientilor. De altfel, intreaga noastra activitate se desfasoara nu numai conform legii romanesti in vigoare, ci si in spiritul transparentei totale. Vom pune la dispozitia autoritatilor toate informatiile necesare pentru a elimina orice suspiciune si neclaritate privind modul nostru de operare”, a tinut sa concluzioneze CEO-ul societatii de asigurari.

Scroll Down

Setari cookie-uri