Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 
  • Acasa
  • »
  • Despre noi
  • »
  • Presa
  • »
  • Pleci in vacanta? UNIQA Asigurari are grija de lucrurile de acasa!

Ultimele Articole

Aici, poti accesa comunicatele oficiale de presa emise de compania noastra cat si cele mai noi informatii despre UNIQA Asigurari.

Pleci in vacanta? UNIQA Asigurari are grija de lucrurile de acasa!


Aug 16, 2016

UNIQA Asigurari a lansat un serviciu special pentru clientii care achizitioneaza asigurarea de calatorie online: pe perioada vacantei, clientul beneficiaza si de asigurarea lucrurilor de acasa.

Astfel, persoanele care incheie asigurarea de calatorie online pe www.uniqa.ro pana la sfarsitul lunii septembrie se bucura de o clauza speciala atasata politei respective, prin care bunurile din locuinta lor sunt asigurate in limita a 1.000 de euro pentru riscurile de incendiu, explozie, trasnet si furt. Clauza speciala este valabila pe toata durata politei de asigurare medicala de calatorie.

Incercam sa fim un asigurator diferit, care le ofera clientilor sai solutii simple si inovatoare pentru protectia sanatatii si a bunurilor. Incurajam interactiunea in timp real cu clientul, oriunde s-ar afla acesta, prin promovarea vanzarilor online. Pentru 2016, ne-am propus sa dublam vanzarile prin intermediul acestui canal”, a declarat Franz WEILER, CEO UNIQA Asigurari.

Clientii care acceseaza www.uniqa.ro pot incheia online asigurari medicale de calatorie, asigurari de locuinta si de raspundere civila auto (RCA). Interfata prietenoasa si usor de utilizat, dar si securitatea sistemului de plata reprezinta doar cateva dintre avantajele canalului de vanzare online. Prin lansarea asigurarii de calatorie cu clauza speciala UNIQA Asigurari atrage atentia asupra importantei incheierii unei asigurari de locuinta facultative, in completarea politei obligatorii pe care orice proprietar de locuinta trebuie sa o detina, astfel incat acesta sa beneficieze de o protectie completa.

 

Despre UNIQA

UNIQA Insurance Group opereaza pe piata romaneasca din 2008, oferind toate formele de asigurari de bunuri, de raspundere si de persoane.

UNIQA Asigurari se numara printre liderii pietei romanesti de asigurari generale si furnizeaza servicii pentru peste 470.000 de clienti, oferind un portofoliu complet de produse care respecta nevoile clientilor si tendintele pietei. Compania se preocupa permanent si acorda o mare importanta dezvoltarii de produse si de solutii de asigurari integrate, adaptate nevoilor actuale si stilului de viata modern si dinamic.

In 2010, UNIQA a inceput operatiunile pe piata asigurarilor de viata, lansand compania UNIQA Asigurari de viata. Cu produse de asigurare de viata mixte, la termen si de grup, dar si cu experienta si know-how-ul UNIQA Insurance Group, compania respecta nevoile fiecarui client in parte, gasind solutiile de asigurare potrivite.

 

Despre UNIQA Insurance Group

UNIQA Insurance Group, cu sediul central in Austria, este unul dintre cele mai importante si dinamice grupuri de asigurari din Europa Centrala si de Est. Cu aproximativ 40 de companii in 19 tari si 22.000 de angajati, UNIQA ofera servicii de asigurari pentru 10 milioane de clienti. In Austria, UNIQA detine o cota de piata de 22% si a fost desemnata timp de zece ani cea mai de incredere companie de asigurari, conform studiului anual al publicatiei Reader’s Digest. Cu UNIQA si Raiffeisen Insurance, Grupul detine doua branduri puternice, care ii ofera o baza solida de crestere. UNIQA opereaza in 15 tari din Europa Centrala si de Est: Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Kosovo, Croatia, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Ucraina si Ungaria. De asemenea, Grupul detine companii de asigurari in Italia, Elvetia si Liechtenstein.

Scroll Down

Setari cookie-uri