Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 
  • Acasa
  • »
  • Despre noi
  • »
  • Presa
  • »
  • UNIQA Asigurari a inregistrat o scadere cu 68% a reclamatiilor in 2015

Ultimele Articole

Aici, poti accesa comunicatele oficiale de presa emise de compania noastra cat si cele mai noi informatii despre UNIQA Asigurari.

UNIQA Asigurari a inregistrat o scadere cu 68% a reclamatiilor in 2015


Feb 17, 2016

UNIQA Asigurari adopta o cultura centrata pe client si urmareste constant imbunatatirea serviciilor si produselor, in scopul cresterii gradului de satisfactie a clientilor sai. Obiectivul principal al companiei este acela de a oferi asiguratilor servicii excelente in schimbul primei de asigurare.

Un capitol foarte important, caruia UNIQA Asigurari acorda o importanta deosebita, si in care se reflecta cel mai precis si cel mai rapid parerea clientilor este cel al reclamatiilor. Majoritatea reclamatiilor sunt legate de procesul de solutionare a daunelor, intrucat clientul recurge la acest mod de a isi exprima nemultumirea cel mai adesea in situatia unei daune.

In urma analizarii situatiei reclamatiilor primite de UNIQA Asigurari in anul 2015, acestea au scazut cu 68% fata de anul 2014. Ceea ce a contribuit la scaderea semnificativa a numarului petitiilor a fost identificarea cauzelor frecvente si aplicarea masurilor pentru diminuarea factorilor declansatori.

Intre masurile interne implementate de UNIQA Asigurari care au condus la diminuarea numarului de petitii s-au numarat:

  • optimizarea proceselor, produselor si serviciilor in conformitate cu nevoile clientilor,
  • implementarea unui standard in privinta perioadei de plata a dosarelor de dauna,
  • eficientizarea comunicarii cu clientii.

„Ne bucuram sa vedem rezultatele demersului nostru si ne vom concentra in continuare atentia asupra masurilor pentru cresterea satisfactiei clientilor UNIQA. Ne propunem sa fim prima optiune in momentul incheierii unei polite de asigurare, garantand cu seriozitate, promptitudine si calitatea serviciilor oferite.” a declarat Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari.


Despre UNIQA

UNIQA Insurance Group opereaza pe piata romaneasca din 2008, oferind toate formele de asigurari de bunuri, de raspundere si de persoane.

UNIQA Asigurari se numara printre liderii pietei romanesti de asigurari generale si furnizeaza servicii pentru peste 470.000 de clienți, oferind un portofoliu complet de produse care respecta nevoile clientilor si tendintele pietei. Compania se preocupa permanent si acorda o mare importanta dezvoltarii de produse si de solutii de asigurari integrate, adaptate nevoilor actuale si stilului de viata modern si dinamic.

In 2010, UNIQA a inceput operatiunile pe piata asigurarilor de viata, lansand compania UNIQA Asigurari de viata. Cu produse de asigurare de viata mixte, la termen si de grup, dar si cu experienta si know-how-ul UNIQA Insurance Group, compania respecta nevoile fiecarui client in parte, gasind solutiile de asigurare potrivite.

Despre UNIQA Insurance Group

UNIQA Insurance Group, cu sediul central in Austria, este unul dintre cele mai importante si dinamice grupuri de asigurari din Europa Centrala si de Est. Cu aproximativ 40 de companii in 19 tari si 22.000 de angajati, UNIQA ofera servicii de asigurari pentru 10 milioane de clienti. In Austria, UNIQA detine o cota de piata de 22% si a fost desemnata timp de zece ani cea mai de incredere companie de asigurari, conform studiului anual al publicatiei Reader’s Digest. Cu UNIQA si Raiffeisen Insurance, Grupul detine doua branduri puternice, care ii ofera o baza solida pentru cresterea viitoare. UNIQA opereaza in 15 tari din Europa Centrala si de Est: Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Kosovo, Croatia, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Ucraina si Ungaria. De asemenea, Grupul detine companii de asigurari in Italia, Elvetia si Liechtenstein.

Scroll Down

Setari cookie-uri