Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 
  • Acasa
  • »
  • Despre noi
  • »
  • Presa
  • »
  • UNIQA Asigurari a platit o prima transa, in valoare de 12,5 milioane de lei, din idemnizatia daunei de la fabrica Solina Romania pentru stocul de marfa distrus de incendiul din luna februarie 2019

Ultimele Articole

Aici, poti accesa comunicatele oficiale de presa emise de compania noastra cat si cele mai noi informatii despre UNIQA Asigurari.

UNIQA Asigurari a platit o prima transa, in valoare de 12,5 milioane de lei, din idemnizatia daunei de la fabrica Solina Romania pentru stocul de marfa distrus de incendiul din luna februarie 2019


Apr 19, 2019

La doua luni si jumatate de la incendiul produs la fabrica de ingrediente alimentare Solina Romania din judetul Alba, UNIQA Asigurari a efectuat plata in avans a unei prime transe, in valoare de 12,5 milioane de lei, din indemnizatia de dauna pentru stocul de marfuri distrus in timpul incidentului.

Reprezentantii UNIQA Asigurari au dispus aceasta masura pentru a sustine eforturile Solina Romania de a-si continua activitatea in locatia din judetul Alba.

UNIQA Asigurari intreprinde, in continuare, toate demersurile pentru realizarea expertizei tehnice si solutionarea cat mai rapida a daunei.

"Am fost alaturi de clientul nostru, Solina Romania, inca din primele ore de la producerea evenimentului din luna februarie si oferim, in continuare, tot sprijinul necesar in vederea solutionarii daunei. Plata in avans a transei de 12,5 milioane de lei din indemnizatia de dauna pentru stocul de marfuri este modul in care UNIQA Asigurari isi arata sprijinul fata de partenerul sau, Solina Romania, contribuind la resursele care il ajuta sa isi reconstruiasca activitatea. Investitia in solutii de management al riscului si servicii profesioniste de analiza tehnica segmentata pe industrii reprezinta o preocupare constanta pentru UNIQA Asigurari. De aceea, avem alaturi specialisti cu experienta, pe a caror expertiza ne bazam nu numai in instrumentarea acestei daune complexe, ci, cu precadere, in imbunatatirea serviciilor noastre de consultanta privind managementul riscului pentru clienti. Astfel, avem increderea ca livram servicii la cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism si ii multumim partenerului nostru, Solina Romania, pentru promptitudinea cu care ne-a pus la dispozitie informatiile necesare", a precizat Iuliana Rusei, Membru al Directoratului – CITO UNIQA Asigurari.

"Suma platita de UNIQA Asigurari ca prima transa din indemnizatia de dauna sustine eforturile Solina Romania de a recupera cota de piata initiala si a-si reasigura toti partenerii de afaceri cu privire la sustenabilitatea activitatii companiei. Speram ca dosarul de dauna sa fie finalizat in cel mai scurt timp prin acordarea diferentei din suma cuvenita, astfel incat sa putem merge mai departe, in beneficiul tuturor partilor implicate - companie, parteneri si angajati. Multumim companiei UNIQA Asigurari pentru modul in care a gestionat intregul proces, lucru care ne arata ca avem alaturi un partener de incredere in ceea ce priveste protectia prin asigurare", a declarat Ciprian Gradinariu, Country Manager Solina Romania.

"Experienta clientilor nostri in relatia cu UNIQA Asigurari este o calatorie pe care dorim sa o facem cat mai lina, definita de momente ce aduc stabilitate si valoare in existenta lor. Cu atat mai mult in cazul producerii unei daune, cand rolul nostru este acela de a ne ajuta clientii sa depaseasca momentele critice pentru a-si relua, in cel mai scurt timp, cursul firesc al activitatii. Parteneriatul cu Solina Romania demonstreaza ca acest principiu functioneaza si suntem bucurosi ca UNIQA Asigurari contribuie nu doar la reconstructia unei afaceri, ci si a unei comunitati profesionale, redandu-le oamenilor din echipa Solina increderea ca povestea lor de succes merge mai departe", Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari.

Despre UNIQA

UNIQA Insurance Group opereaza pe piata romaneasca din 2008, oferind toate formele de asigurari de bunuri, de raspundere si de persoane. UNIQA Asigurari se numara printre liderii pietei romanesti de asigurari generale, oferind un portofoliu complet de produse care respecta nevoile clientilor si tendintele pietei. Compania se preocupa permanent si acorda o mare importanta dezvoltarii de produse si de solutii de asigurari integrate, adaptate nevoilor actuale si stilului de viata modern si dinamic.

In 2010, UNIQA a inceput operatiunile pe piata asigurarilor de viata, lansand compania UNIQA Asigurari de viata. Cu produse de asigurare de viata mixte, la termen si de grup, dar si cu experienta si know-how-ul UNIQA Insurance Group, compania respecta nevoile fiecarui client in parte, gasind solutiile de asigurare potrivite.

Despre UNIQA Insurance Group

UNIQA Insurance Group, cu sediul central in Austria, este unul dintre cele mai importante si dinamice grupuri de asigurari din Europa Centrala si de Est. Cu aproximativ 40 de companii in 18 tari si 22.000 de angajati, UNIQA ofera servicii de asigurari pentru 9,6 milioane de clienti. In Austria, UNIQA detine o cota de piata de 22% si a fost desemnata timp de zece ani cea mai de incredere companie de asigurari, conform studiului anual al publicatiei Reader’s Digest. Cu UNIQA si Raiffeisen Insurance, Grupul detine doua branduri puternice, care ii ofera o baza solida pentru cresterea viitoare. UNIQA opereaza in 18 tari din Europa Centrala si de Est: Austria, Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Kosovo, Croatia, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Ucraina, Ungaria, Elvetia si Liechtenstein.

Contact UNIQA
PR: Amelia Laudat
Tel: + 40-721-291.363
E-mail: contact.presa@uniqa.ro

Scroll Down

Setari cookie-uri