Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 
  • Acasa
  • »
  • Despre noi
  • »
  • Presa
  • »
  • UNIQA Asigurari investeste in angajati printr-un program de sanatate. ”Gandeste sanatate. Gandeste UNIQA”

Ultimele Articole

Aici, poti accesa comunicatele oficiale de presa emise de compania noastra cat si cele mai noi informatii despre UNIQA Asigurari.

UNIQA Asigurari investeste in angajati printr-un program de sanatate. ”Gandeste sanatate. Gandeste UNIQA”


Feb 23, 2016

UNIQA Asigurari investeste in angajatii sai si le ofera pentru o perioada de trei luni un program gratuit de sanatate, intitulat ”Gandeste sanatate”.

Programul ”Gandeste sanatate” cuprinde antrenamente de alergare, traininguri de nutritie, coaching anti-fumat, abonament la sala. Trei antrenori vor fi alaturi de angajati in aceste trei luni: Radu Restivan, maratonist, Mihaela Costin, consilier nutritional, si Diana Vasiliu, terapeut acreditat in metoda Allen Carr’s Easyway.

Peste 180 de angajati s-au inscris in program, dornici sa faca o schimbare in bine in viata lor.

”Ne gandeam ca acest program va fi bine primit, dar raspunsurile colegilor au fost mai multe decat am crezut initial. Oamenii s-au bucurat si s-au implicat cu mult entuziasm, nu au luat-o ca pe o sarcina de serviciu. M-au inspirat si pe mine, de cand cu programul „Gandeste sanatate” am reusit sa includ alergari in programul meu zilnic.” spune Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari.

Fiecare saptamana din programul ”Gandeste sanatate” vine cu cate o noua provocare pentru angajatii UNIQA, fie ca este vorba despre ”Ziua fara lift”, ”Ziua fara tigara”, ”Saptamana fructelor” ori ”Reteta sanatoasa”.  

Toate aceste activitati vor culmina cu participarea angajatilor UNIQA la cursele din cadrul evenimentului sportiv UNIQA Asigurari Bucharest 10K & Family Run din 3 aprilie, in Piata Constitutiei (mai multe informatii aici).

„Programul oferit angajatilor nostri vine in contextul in care am declarat anul 2016 ca fiind anul asigurarilor de viata si de sanatate in cadrul companiei UNIQA. Am inceput cu noi si vom continua cu clientii nostri, carora dorim sa le oferim produse concepute special, pornind de la nevoile lor. Vrem sa aratam ca un stil de viata sanatos este posibil chiar si atunci cand avem un program incarcat, de aceea vom oferi clientilor mai mult decat simple produse, ci adevarate experiente.

In 2016, UNIQA va lansa doua noi produse de sanatate, unul destinat persoanelor fizice si altul destinat companiilor care vor sa aiba angajati sanatosi pentru o afacere sanatoasa. Cele doua produse cu care venim in intampinarea clientilor nostri sunt inovatoare pe piata asigurarilor de sanatate din Romania si includ beneficii care incurajeaza un stil de viata sanatos. Cu ajutorul lor ne propunem sa schimbam mentalitatea existenta in acest moment in piata” completeaza Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari.

”UNIQA Asigurari devine pe zi ce trece un sustinator tot mai puternic al sportului si culturii. Consideram ca ambele se integreaza in campania noastra ”Gandeste-te sa ai curaj sa fii fericit”, prin care indemnam angajatii si clientii sa fie proactivi si sa caute bucuria in fiecare moment, in fiecare intamplare din viata lor.” spune Brandusa Popa, Marketing Manager UNIQA Asigurari.

Despre UNIQA

UNIQA Insurance Group opereaza pe piata romaneasca din 2008, oferind toate formele de asigurari de bunuri, de raspundere si de persoane.

UNIQA Asigurari se numara printre liderii pietei romanesti de asigurari generale si furnizeaza servicii pentru peste 470.000 de clienți, oferind un portofoliu complet de produse care respecta nevoile clientilor si tendintele pietei. Compania se preocupa permanent si acorda o mare importanta dezvoltarii de produse si de solutii de asigurari integrate, adaptate nevoilor actuale si stilului de viata modern si dinamic.

In 2010, UNIQA a inceput operatiunile pe piata asigurarilor de viata, lansand compania UNIQA Asigurari de viata. Cu produse de asigurare de viata mixte, la termen si de grup, dar si cu experienta si know-how-ul UNIQA Insurance Group, compania respecta nevoile fiecarui client in parte, gasind solutiile de asigurare potrivite.

Despre UNIQA Insurance Group

UNIQA Insurance Group, cu sediul central in Austria, este unul dintre cele mai importante si dinamice grupuri de asigurari din Europa Centrala si de Est. Cu aproximativ 40 de companii in 19 tari si 22.000 de angajati, UNIQA ofera servicii de asigurari pentru 10 milioane de clienti. In Austria, UNIQA detine o cota de piata de 22% si a fost desemnata timp de zece ani cea mai de incredere companie de asigurari, conform studiului anual al publicatiei Reader’s Digest. Cu UNIQA si Raiffeisen Insurance, Grupul detine doua branduri puternice, care ii ofera o baza solida pentru cresterea viitoare. UNIQA opereaza in 15 tari din Europa Centrala si de Est: Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Kosovo, Croatia, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Ucraina si Ungaria. De asemenea, Grupul detine companii de asigurari in Italia, Elvetia si Liechtenstein.

Scroll Down

Setari cookie-uri