Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ultimele Articole

Aici, poti accesa comunicatele oficiale de presa emise de compania noastra cat si cele mai noi informatii despre UNIQA Asigurari.

UNIQA Asigurari, noul nume al UNITA


Apr 8, 2009

UNIQA Asigurari S.A. este, incepand cu 6 aprilie, 2009, noua denumire a companiei SC Unita VIG SA, dupa ce la finele anului 2008, UNIQA Group a achizitionat intregul pachet de actiuni al companiei.Compania isi va continua activitatea in domeniul asigurarilor generale sub aceasta noua denumire.

Aceasta redenumire, sustinuta si de campania de re-branding ce va demara in curand, va inseamna atat o schimbare de imagine, cat si adoptarea culturii corporatiste UNIQA si a valorilor grupului.Calitatea, respectul, decenta, unitatea si flexibilitatea definesc UNICITATEA noastra, atat in relatiile cu partenerii si cu clientii, cat si privind strategia noastra de dezvoltare.Romania a reprezentat o piata tinta foarte importanta pentru UNIQA Group, factor important pentru stabilitatea in regiune, parte integranta din familia natiunilor europene. In aceste conditii, obiectivul UNIQA este acela de a obtine o crestere a pozitiei pe piata in mod sustinut, constant si puternic. In acest sens, UNIQA Asigurari este singura companie de pe piata romaneasca in care UNIQA Group investeste know how, resurse financiare si umane si prin care doreste sa isi atinga obiectivele regionale propuse.Recent, capitalul social al UNIQA Asigurari a fost majorat cu suma de 175 mil. RON, echivalentul a 45 mil. EURO, aceasta fiind o investitie majora realizata de UNIQA Group, avand ca obiectiv crearea unui fundament financiar necesar pentru implementarea cu succes a proiectelor companiei pe termen mediu.

UNIQA Asigurari face parte din UNIQA Group, unul dintre cele mai dinamice si profitabile grupuri de asigurari din Centrul si Sud Estul Europei, lider al pietei austriece si jucator important pe toate cele 20 de piete in care are activitate.

Ca rezultat al implementarii valorilor in activitatea sa, UNIQA a fost desemnata drept “Most trusted brand “ –“Cea mai de incredere si simpatizata marca de asigurari” in Austria, de cand a inceput realizarea acestui studiu.Cultura corporatista UNIQA inseamna respect si grija pentru partenerii sai.

BIROUL DE PRESA UNIQA Asigurari

Scroll Down

Setari cookie-uri