Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ultimele Articole

Aici, poti accesa comunicatele oficiale de presa emise de compania noastra cat si cele mai noi informatii despre UNIQA Asigurari.

UNITA isi majoreaza capitalul social cu 45 mil. EURO


Feb 4, 2008

UNITA si-a majorat capitalul social cu suma de 175 mil. RON, echivalentul a 45 mil. EURO,respectiv o crestere cu 121 % a capitalului social detinut de companie anterior (145 mil. EUR) . Aceasta majorare a fost autorizata de catre Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor la finele lunii ianuarie.

Capitalul social al UNITA se cifreaza la 320 mil. RON, echivalentul a 82 mil. EURO, suma care va asigura o dezvoltare solida a companiei mai ales in aceasta perioada dificila din punct de vedere financiar si economic.

Aceasta este prima investitie majora realizata de UNIQA Group, noul actionar al companiei UNITA, care are ca obiectiv crearea unui fundament financiar necesar pentru implementarea cu succes a proiectelor companiei pe termen mediu.

UNITA beneficiaza acum de apartenenta la UNIQA Group, unul dintre cele mai dinamice si profitabile grupuri de asigurari din Centrul si Sud Estul Europei, lider al pietei austriece si jucator important pe toate cele 20 de piete in care are activitate. UNIQA a fost desemnata de catre publicatia Reader’s Digest “Most trusted brand “ – “Cea mai de incredere si simpatizata marca de asigurari” in Austria. Cultura corporatista UNIQA inseamna respect si grija pentru partenerii sai.

Departament Marketing

Scroll Down

Setari cookie-uri