Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 
  • Acasa
  • »
  • Despre noi
  • »
  • Presa
  • »
  • Veniți sâmbătă la Citim în iarbă să batem recordul la citit simultan

Ultimele Articole

Aici, poti accesa comunicatele oficiale de presa emise de compania noastra cat si cele mai noi informatii despre UNIQA Asigurari.

Veniți sâmbătă la Citim în iarbă să batem recordul la citit simultan


Jun 11, 2015

Citim în iarbă va fi sâmbătă, pe 13 iunie, în Herăstrău, la Roaba de cultură, de la 10.00 la 19.00. Evenimentul este pentru iubitorii de cărți, așa că dacă vă place să citiți, duceți-vă acolo! Organizatorii și-au propus să umple peluza de la Roaba de cultură, la ora 17.00, de oameni care citesc.

"De fapt, tot evenimentul este o invitație la lectură în aer liber, dar am vrea ca "minutul de aur" să fie la ora 17.00. Noi credem că bucureștenii citesc și le place să se joace, așă că îi invităm să vină în număr mare, să facem o fotografie de grup, citind simultan." spune Laura Ivăncioiu, PR Director la DECI SE POATE, organizatorul evenimentului.

Din program:  

La fața locului va exista o bibliotecă gratis în aer liber de la Editura Litera, iar participanții vor primi reviste, cărți, baloane, și alte surprize.

     * 11.00. Atelier organizat de Salvați Copiii pentru informarea cu privire la siguranța copiilor pe internet și la utilizarea noilor tehnologii.

     * 12.00. Schimb de cărți cu bookblog.ro. Aduceți de acasă cărțile care nu vă mai trebuie sau pe care v-ar plăcea să le citească și alți oameni și introduceți-le în circuitul bookblog.ro. Le puteți retrage oricând și puteți primi și voi alte cărți.

     * 13.00. Concurs de citit viteză în perechi părinte-copil cu Zâna Norilor. http://www.zananorilor.ro. Premii: cărți și perne-nori.

     * 15.00. Jocul Norilor – Emoții. Cu Zâna Norilor. Joc de cărți, în care cărțile reprezintă emoții.

     * 16.00. Întâlnirea Cameliei Cavadia, autoarea romanului "Vina", cu cititorii lui și cu cei care vor să îi afle povestea.

     * 17.00. Citit simultan asigurat de UNIQA. "Încercăm să strângem cât de mulți oameni putem, vrem să ne batem recordul de participanți de la ediție la ediție. Angajații UNIQA Asigurări vor fi acolo și vor aduce cărți pe care apoi le vom dona copiilor de la Centrul Concordia." spune Brândușa Popa, Marketing Manager UNIQA Asigurări.

     * 18.00 – Teatrul Zurli.

Intrarea este liberă. Pentru detalii şi program urmăriţi pagina de Facebook https://www.facebook.com/citim.in.iarba

Citim în iarbă este un eveniment creat, organizat și iubit de agenția de PR DECI SE POATE. Pe 13 iunie 2015 este a patra ediție a acestui eveniment. http://www.decisepoate.ro

 

Scroll Down

Setari cookie-uri