Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

10 sfaturi pentru investitiile tale


In lumea investitiilor, exista cateva principii importante pe care este important sa le respecti si pe care este greu sa le combati cu argumente. Pentru a creste rata de success a investitiilor tale, venim in ajutorul tau cu 10 sfaturi care speram sa te ajute:

1. Nu urmari calea cea mai usoara – investitiile nu au nicio legatura cu norocul, de aceea calea cea mai simpla poate fi cea care te conduce spre esec. Un investitor de top porneste intotdeauna de la premisa ca banii pe care ii are sunt stransi cu dificultate, chiar daca nu este intotdeauna asa. Aceasta mentalitate te va face mai atent la modul in care iti directionezi banii si vei fi mai putin tentat sa investesti in prima oportunitate care iti iese in cale.

2. Nu subestima rata dintre investitie si castig – aceasta este un indicator important ce releva modul in care banii investiti de tine produc profit sau dimpotriva. Concret, nu poti investi in nicio afacere fara sa nu fii interesat de aceasta rata dintre investitii si castig, pentru ca in acest caz, nu mai vorbim despre sume investite, ci sume cheltuite.

3. Informeaza-te cu atentie – cerceteaza piata in care doresti sa investesti inainte de a lua decizia propriu-zisa. Analizeaza cu atentie oportunitatile din piata respectiva si incearca sa estimezi daca investitiile tale vor fi eficiente si daca vor genera profit in viitor.  

4. Alege o strategie de investitie – si nu te abate de la ea. Nu exista o reteta sigura a succesului cand vine vorba despre investitii, dar trebuie sa fii intotdeuna la curent cu noutatile din piata in care ai ales sa investesti si sa iti mentii strategia de investitii initiala.

5. Gandeste-te la viitor – atunci cand vorbim despre viitor, ne referim in principal la eventualele evenimente care pot afecta profitabilitatea investitiilor tale. IIncearca sa estimezi modificarile ce s-ar putea ivi in piata in care investesti si fa-ti planuri pe termen lung.

6. Nu iti asuma riscuri nefondate – desi orice investitie presupune un risc, nu alege sa investesti doar pentru ca exista o speranta ca lucrurile sa se imbunatateasca pe o anumita piata. Mentalitate unui investitor porneste, cel putin la inceput, de la certitudinea ca in momentul investitiei lucrurile sunt sigure.

7. Alege sa ai o privire de ansamblu – si fii deschis la noi oportunitati de investitii, atunci cand lucrurile nu functioneaza asa cum trebuie, intr-un anumit sector. Daca simti ca afacerea in care ai investit are potential, nu alege sa ramai la nivelul actual. Gandeste o strategie pe termen lung si vezi cum poti sa iti extinzi activitatea.

8. Nu uita de taxele impuse – dar nu te lasa condus de aceste griji financiare, pentru ca ele te vor deconcentra de la aspectele mai importante ale investitiei tale.

9. Cunoaste-ti toleranta la risc – daca doresti sa investi intr-o afacere este important sa te cunosti pe tine foarte bine si sa ai capacitatea sa recunosti atunci cand esti pe cale sa iei decizii prea riscante. Pragmatismul este o caracteristica esentiala pentru un investitor, pentru ca poate analiza o situatie pornind de la premisa ca el sau banii lui nu sunt deloc implicati.

10. Regula nr.1 – nu pierde bani – iar regula 2 este: nu uita regula 1. Acesta este una dintre sintagmele folosite in lumea investitorilor si are la baza mentalitatea de invingatori a oamenilor de afaceri.  

Pentru ca o asigurare de viata inseamna in sinea ei o investitie, te invitam sa consulti produsele noastre.

Afla mai multe

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

UNIQA Oradea

t: 0745586401
e: emil.lorincz@uniqa.ro Detalii Localizeaza

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri