Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 
  • Acasa
  • »
  • Services
  • »
  • Asigurarea de viata si planificarea financiara

Asigurarea de viata si planificarea financiara


Fiecare persoana isi face planuri de viitor, iar componenta financiara este intotdeuna extrem de importanta. Totusi, atunci cand vorbim despre viitor nu ne gandim doar la aspectele pozitive ce tin de familie si profesie, ci ne gandim si la lucrurile mai putin placute. In acest context, planificarea financiara devine cu atat mai necesara, cu cat evenimentele neprevazute sunt o componenta importanta a vietii de zi cu zi.

De ce am nevoie de asigurare de viață ?

Cine va avea grijă de familia mea, dacă se întâmplă ceva mâine ceva cu mine? Daca nu aveti un raspuns la intrebarea de mai sus, atunci Asigurari de Viata este răspunsul.
Desigur,, pierderea cuiva drag este o experienta traumatizanta, dar, în cazul în care familia ta este, de asemenea, lăsata fără fonduri suficiente pentru a isi mentine standardul de viata sau se pregătească pentru obiectivele viitoare, ei vor trebui să facă față unei crize financiare., In aces caz. un plan financiar cu component de protectie te asigură că familia ta este sigură din punct de vedere financiar, chiar dacă mâine nu mai esti sunt în jur ca să ai grijă de ei.
Astăzi,există o intreaga lista de opțiuni de investiții din care o persoană poate alege. Investițiile moderne de azi includ aur, bunuri, instrumente cu venit fix, fonduri mutuale și, bineînțeles, asigurarea de viață. Având în vedere multitudinea de opțiuni, devine imperativ sa faci alegerea potrivită atunci când investesti banii câștigați cu greu. Asigurarea de viață este o investiție unica care te ajută să iti indeplinesti doua obiective foarte importante –economisirea pentru obiective importante din viața și protejarea familiiei dumneavoastră.

Pentru binele tau si al celor dragi este bine sa ai un plan de asigurare de viata cat mai complet, pentru ca niciun eveniment neplacut sa nu reprezinte o corvoada din punct de vedere financiar.

Creaza-ti planul de asigurare de viata!

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

UNIQA Oradea

t: 0745586401
e: emil.lorincz@uniqa.ro Detalii Localizeaza

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri