Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Beneficiile asigurarii de viata


Asigurarile de viata au fost create ca o modalitate de asigurare a calitatii vietii fiecarui individ, dar si pentru protectia celor dragi in cazul unui eveniment neplacut.

- Despagubiri materiale acordate familiei in caz de deces.

Asigurarea de viata vine in intampinarea ta si a celor dragi cu o serie de avantaje care sunt menite sa ofere protectie financiara, in cazul unor evenimente neasteptate. Iata care sunt avantajele unei asigurari de viata:

- Siguranta financiara pe termen lung – dupa o perioada indelungata in care ai cotizat periodic la fondul asiguraririi de viata, poti alege modalitate in care accesezi resursele financiare.

- Flexibilitate – majoritatea asigurarilor de viata sunt extrem de flexibile atunci cand vine vorba despre riscurile de care vrei sa te protejezi. Astfel, cu o asigurare de viata beneficiezi de numeroase planuri de acoperire a nevoielor tale de protectie in functie de bugetul tau.

- Protectia familiei printr-o investitie pe termen lung – stim ca protejarea familiei este cel mai important lucru, de aceea asigurarea de viata vine ca un suport suplimentar. 

Afla mai mult

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

UNIQA Oradea

t: 0745586401
e: emil.lorincz@uniqa.ro Detalii Localizeaza

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri