Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ce asigurare auto sa alegi


Numai sofer sa nu fii – aglomeratie pe sosele, aglomeratie in parcari si pericole la tot pasul. In acest context, necesitatea unei asigurari RCA sau CASCO este cu atat mai importanta. Aceste asigurari vin sa te protejeze de costuri semnificativ mai mari, in cazul unui eveniment neprevazut.

Cum iti alegi asigurarea auto?

In primul rand este important sa alegi o companie de asigurari de incredere, cu experienta vasta in acest domeniu. In plus, incearca sa afli si despre eventualele bonusuri care se pot oferi asiguratilor sau invata despre asigurari conexe, pentru a fi pe deplin protejat, cum ar fi asigurarea pentru pasageri. Alege asigurarea potrivita pentru tine si nu uita ca asigurarea perfecta este cea care iti protejeaza masina, dar si pasagerii.

In functie de bugetul pe care il ai poti opta si pentru o asigurare suplimentara a masinii (CASCO), in afara de asigurarea obligatorie RCA. Inainte de a iti face o asigurare auto trebuie sa te informezi bine asupra companiei de asigurari pe care o alegi, deoarece in cazul unui eveniment neprevazut trebuie sa ai siguranta ca iti vei recupera dauna. In cazul unui accident minor, poti fi in situatia in care sa iti fie refuzata intelegerea pe cale amiabila, daca asiguratorul tau este cunoscut ca fiind rau platnic. Totodata trebuie sa te asiguri ca persoana care iti incheie polita de asigurare este autorizata in acest sens.

Astfel, este important sa alegi o asigurarea care  raspunde cel mai bine nevoilor tale si sa optezi pentru o companie de asigurari 100% profesionista.

Calculeaza oferta RCA Afla mai multe despre oferta CASCO

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

UNIQA Oradea

t: 0745586401
e: emil.lorincz@uniqa.ro Detalii Localizeaza

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri