Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ce tip de locuinta ti se potriveste?


Daca esti in cautarea unei locuinte, incearca sa gandesti cat mai practic si sa iti achizionezi apartamentul de care ai cu adevarat nevoie. Astfel, te asiguri ca nu vei regreta achizitia si mai ales ca vei putea plati pentru aceasta. Iata cateva aspecte pe care sa le ai in vedere cand iti alegi locuinta:

- Numarul de persoane care vor locui acolo – daca in acest moment nu esti casatorit/a, acest lucru nu inseamna ca achizitionarea unei garsoniere este o idee foarte buna. Gandeste-te la viitor si la oportunitatile care se vor ivi in viata. Daca iti vei construi o familie, garsoniera nu va mai fi suficient de incapatoare si atunci va trebui sa apelezi la o refinantare a creditului pentru a iti face altul, pentru ca vei avea nevoie de o locuinta mai mare.

- Bugetul pe care il ai disponibil – alege o locuinta care sa indeplineasca toate dorintele tale, dar pe care ti-o poti permite. In acest context, trebuie sa pui in balans avantajele si dezavantajele in cazul in care alegi sa cumperi un apartament sau o casa cu etaj inafara orasului. Cheltuielile de achizitie in cazul unei case la curte pot fi mult mai mari, dar si costurile de intretinere ale acesteia.

- Distanta fata de locul de munca – desi exista posibilitatea sa iti schimbi locul de munca, trebuie sa iei in considerare distanta fata de centrele de afaceri principale. Locuinta ta ar trebui sa fie relativ aproape de centrele principale de birouri, dar si de zone comerciale.  

Decizia de a cumpara un apartament sau o casa la curte poate fi dificila, de aceea trebuie sa analizezi situatia din toate punctele de vedere si sa te focusezi pe componenta financiara – mai exact, sa faci calculele cat mai corecte, pentru a fi sigur ca poti plati pentru locuinta aleasa, dar sa o si asiguri.

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

UNIQA Oradea

t: 0745586401
e: emil.lorincz@uniqa.ro Detalii Localizeaza

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri