Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ce verifici atunci cand te muti?


Atunci cand planuiesti sa te muti trebuie sa ai in vedere o serie de aspecte, pentru ca aceasta experienta sa nu fie extrem de obositoare pentru tine. Sfatul nostru este sa iti faci o lista de activitati, pe care sa o respecti. Secretul este sa faci totul pas cu pas si sa nu incerci sa rezolvi mai multe lucruri in acelasi timp, ci sa iti focalizezi atentia si energia in mod organizat.

- Sorteaza si aranjeaza pe categorii impachetatul lucrurilor din apartament dureaza cel mai mult, cat despre despachetat, nici nu mai vorbim. Aranjeaza obiectele in cutii separate si imparte-le pe categorii. In acest mod ele vor fi mai usor de transportat si nici nu iti va fi greu sa le gasesti atunci cand vei despacheta.

- Apeleaza la o companie de transport care realizeaza astfel de servicii – este o modalitate mai practica de a transporta lucrurile la noua ta locuinta, decat sa utilizezi autoturismul propriu sau masinile prietenilor. In acest mod vei realiza mai putine curse, pentru ca vei trasporta mai multe obiecte in masinile lor de mari dimensiuni.

- Notifica companiile pentru care platesti utilitati – inainte de a te muta trebuie sa faci o serie de demersuri la companiile care iti furnizeaza electricitate sau servicii de telefonie mobila, pentru a primi factura la noua adresa. In plus, inainte de a parasi locuinta, trebuie sa te asiguri ca ai platit toate facturile, pentru a nu primi penalitati.

- Inchiriaza spatiul – daca planuiesti sa inchiriezi apartamentul din care te muti, atunci ai nevoie sa postezi din timp anunturi pentru a gasi chiriasi in timp util. Acest lucru este important si din punct de vedere financiar, pentru ca un apartament trebuie intretinut chiar daca nu locuieste nimeni in el, ia asta inseamna pierderi pentru tine.

- Nu arunca, ci recicleaza – odata ce te-ai apucat sa impachetezi toate obiectele este posibil sa dai si peste lucruri de mult uitate de care nu mai ai nevoie, cum ar fi: aparatura electrocasnica mai veche, baterii uzate sau haine pe care nu le mai porti. In cazul obiectelor de uz caznic, sfatul nostru este sa nu le arunci, ci sa le reciclezi sau sa le utilizezi pentru a primi o reducere de pret in momentul in care iti vei cumpara unele noi. Cat despre haine, poti face o fapta buna si sa le donezi unor persoane care intr-adevar nevoie de acestea.

Desi, mutatul poate fi o activitate istovitoare, iti recomandam sa planifici totul pas cu pas si sa fii cat de organizat/a poti. In acest fel vei trece mai usor pentru aceasta perioada!

Asigura-ti locuinta!

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

UNIQA Oradea

t: 0745586401
e: emil.lorincz@uniqa.ro Detalii Localizeaza

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri