Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Cele mai bune maternitati din Romania


Nimic nu te face mai fericita decat gandul ca vei deveni mamica. Totusi, trebuie sa te gandesti din timp la anumite detalii pentru a nu intra in panica in ultimul moment.

Primul si cel mai important detaliu trebuie sa fie maternitatea la care vei naste. Va fi o maternitate privata sau de stat? Fiecare tip de clinica are avantajele si dezavantajele ei, dar daca stai sa pui pe foaie argumentele fiecarei parti, cele in regim privat vor iesi in fata. Desi factura acestora te poate speria, aceasta reprezinta suma finala pe care o vei da, fara alte atentii pentru asistente sau medici.

Parerile sunt si vor fi mereu impartite, la fel cum si experientele proaspetelor mamici difera.  In clinicile de stat, doar unele spitale dispun de rezerve single pentru care poti plati un ban in plus. In rest, vei sta cu mai multe femei in salon. La maternitatile private, acesta este un lucru obisnuit, ai grup sanitar si televizor in camera, iar aspectul nu va fi o problema.

Ce se intampla dupa ce nasti? Trebuie sa te interesezi din timp daca vei avea bebelusul in acelasi salon cu tine intr-un patut special, sau daca acesta va fi dus in salonul cu nou-nascuti. Maternitatile private pun mai mult accent pe alaptatul la san, motiv pentru care prezenta mamei este necesara in preajma copilului.

Un dezavantaj al maternitatilor particulare este lipsa echipamentelor speciale. De multe ori, urgentele sunt trimise cu ambulanta spre spitalele de stat care dispun de aparatura necesara, insa acest lucru incepe sa se remedieze, unele clinici incepand deja sa isi achizitioneze. In continuare, va prezentam o lista cu cele mai apreciate maternitati din diferitele orase ale  tarii:

BUCURESTI

In Bucuresti, o nastere la o maternitate privata poate costa pana la 10.000 de lei, dar vei beneficia de ingrijire de calitate si de mai mult confort. Dintre spitalele de stat amintim Clinica Filantropia si Spitalul Clinic de Urgenta  Elias din sectorul 1,  Spitalul Caritas din sectorul 3 și Spitalul Prof. Dr. Panait Sarbu din sectorul 6.

CLUJ

In cadrul Spitalului Clinic Judetean, functioneaza doua maternitati de stat, Clinicile de Obstetrica si Ginecologie I si II. La clinicile private Hipocrate si Gynia tariful pentru o nastere se poate apropia de 2000 de euro, dar serviciile sunt pe masura.

CONSTANTA

Maternitatea din cadrul Spitalului Judetean

GALATI

Spitalul de Obstetrica-Ginecologie Buna Vestire, aflat in topul celor mai bune maternitati la nivel national.

BRASOV

Spitalul de Obstetrica-Ginecologie Dr. I.A.Sbarcea, Clinica Eva.

TIMISOARA

Maternitatea Bega din cadrul Spitalului Judetean, Maternitatea Odobescu, clinica Genesium.

IASI

Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie Cuza Voda s-a aflat in 2009 pe primul loc al maternitatilor din tara.

Exista si situatii in care sarcina poate interveni in afara granitelor tarii. In aceste situatii, o asigurare de sanatate iti va acoperi cheltuielile si iti va garanta servicii de calitate oriunde te-ai afla.

Afla mai multe!

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

UNIQA Oradea

t: 0745586401
e: emil.lorincz@uniqa.ro Detalii Localizeaza

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri