Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 
  • Acasa
  • »
  • Services
  • »
  • Cum ai grija de tine si de partenerul tau?

Cum ai grija de tine si de partenerul tau?


Casatoria aduce odata cu ea un nivel nou de responsabilitate in relatia cu partenerul tau. Daca ati luat aceasta decizie importanta, inseamna ca sunteti increzatori in viitorul vostru impreuna. De aceea, acum este timpul pentru anumite decizii importante care o sa influenteze in mod pozitiv stabilitatea relatiei.

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le realizezi acum ca esti casatorit este ca nu mai esti pe cont propriu. Acum cineva depinde cu adevarat de tine, la fel cum si tu depinzi de cineva. Aceasta noua situatie necesita o planificare mai atenta pentru viitor si mai multa grija pentru partenerul tau.

Primul lucru la care trebuie sa te gandesti este o asigurare de sanatate. Aceasta te va proteja de probleme, cheltuieli si disconfort in cazul unor situatii neplacute petrecuta in afara granitelor si este o masura elementara pentru minimizarea problemelor care pot aparea in aceste circumstante.

Odata ce stii ca esti acoperit in cazul in care patesti ceva cand esti departe de partenerul tau, vine momentul sa te asiguri ca esti protejat in cazul unor accidente. Daca pui valoare pe siguranta ta si a partenerului tau, stii ca majoritatea accidentelor nu sunt doar accidente. In acelasi timp, stii ca acestea pot scutura puternic linistea unei familii tinere. Cu asigurarea de accidente UNIQA Asigurari, tu si sotia ta sunteti acoperiti pentru orice eventualitate.

Spre deosebire de problemele inoportune de sanatate si accidente, care nu sunt certitudini in viata noastra, moartea este o certitudine imposibil de ignorat. Aceasta poate surveni, ca accident sau sub forma unei boli, la aproape orice varsta. In astfel de momente, partenerul tau este pus in situatia in care trebuie sa se descurce fara tine, ba chiar sa suporte toate cheltuielile care insotesc un deces. In aceste momente, o asigurare de viata este singurul lucru care poate sa elimine macar o parte din grijile partenerului tau, grija banilor.

Toate aceste griji pot pune presiune pe o relatie, in vreme ce o atitudine detasata poate insemna sa fii total nepregatit in fata problemelor, insa odata acoperit din atatea puncte de vedere, iti vei simti viitorul protejat: al tau, al partenerului tau si al familiei pe care o s-o formati.

Afla mai multe

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri