Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Cum ii protejezi pe cei dragi?


Atunci cand planifici pentru viitor si pentru incertitudinile cu care acesta vine, nimic nu iti ofera mai multa liniste sufleteasca decat sa stii ca familia ta e protejata de o polita buna de asigurare de viata.

In cazul unui accident fatal, asigurarea de viata ii ajuta pe membrii supravietuitori ai familiei unui asigurat in mai multe moduri importatnte. Cu toate acestea, nevoile fiecarei persoane sunt diferite. Pentru a obtine cel mai mult dintr-o asigurare de viata, este important sa intelegem cum functioneaza aceste polite si cum pot ajuta cel mai bine pe beneficiari.

Ce este asigurarea de viata?

Asigurarea de viata este polita de asigurare care plateste un beneficiu de deces pentru beneficiari cand asiguratul moare. Exista mai multe tipuri de polite, care ofera la randul lor diverse beneficii. Cu toate acestea, scopul principal este de a plati o suma de bani intr-un moment de mare nevoie.

Cine are nevoie de asigurare de viata?

Oricine ar trebuie sa isi achizitioneze o asigurare de viata, dar cei care au cea mai mare nevoie de ea sunt cei cu o familie care trebuie protejata. Beneficiarii care primesc plati sunt de obicei membrii familiei, desi unele polite pot include si partenerii de afaceri.

Descopera cel mai usor mod de a te proteja pe tine pe cei dragi tie cu asigurarea de viata si de sanatate de la UNIQA Asigurari.

Afla mai mult

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

UNIQA Oradea

t: 0745586401
e: emil.lorincz@uniqa.ro Detalii Localizeaza

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri