Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Cum iti protejezi bunurile?


Cumpararea unei locuinte aduce dupa sine si o serie de investitii in bunurile pe care le folosesti la dotarea apartamentului respectiv, iar de cele mai multe ori sumele cheltuite nu sunt deloc de neglijat. Din acest motiv este important sa iti asiguri nu doar locuinta, ci si bunurile din interiorul acesteia. Inafara de bunurile de folosinta indelungata, nu trebuie sa uiti nici de obiectele pe care le folosesti in fiecare zi si care de multe ori pot fi la fel de importante pentru tine, cum ar fi: portofelul, cheile sau telefonul mobil.

Sfaturi pentru a iti proteja bunurile

• Sistemele de alarma – acestea sunt adeseori utilizate atat in cazul apartamentelor, cat si al caselor, datorita faptului ca au la baza un sistem de notificare al unei companii de paza, in cazul in care cineva incearca sa intre in casa cu forta.

• Asigurarea bunurilor – in functie de asigurarea de locuinta pe care o alegi, aceasta poate acoperi o arie mai mare de riscuri. Pentru a fi pe deplin asigurat, este important sa alegi o asigurare de locuinta care acopera si daunele ce pot surveni asupra bunurilor din interiorul apartamentului.

• Sistem de siguranta al incuietorilor – la cerere, usile pot fi dotate cu un sistem suplimentar de siguranta care ingreuneaza accesul hotilor in apartamentul tau. In plus, atunci cand pleci in vacanta incearca sa nu anunti foarte multa lume si mai ales nu posta pe retelele de socializare ca urmeaza sa pleci intr-o vacanta de doua saptamani. Desi pare greu de crezut, hotii se informeaza bine inainte de a planui un jaf, iar retelele de socializare reprezinta un mediu principal din acest punct de vedere.

• Atentie sporita – daca vorbim despre bunurile pe care le purtam la noi in fiecare zi, trebuie sa mentionam ca atentia sporita este cel mai bun mod de a te proteja de hoti. In transportul public, trebuie sa ai grija la modul in care iti tii geanta, pentru a nu fi o prada usoara pentru hoti. Nu tine niciodata ghiozdanul in spate sau geanta in lateralul corpului, ci incearca sa ai in permanenta vizibilitate completa asupra lor. In plus, incearca sa nu atragi atentia asupra ta si nu purta bijuterii masive.

In concluzie, iti recomandam sa alegi o asigurare de locuinta complexa care sa iti protejeze si bunurile din interiorul acesteia, cum ar fi: articolele de mobilier dar si aparatura electronica.

Asigura-ti locuinta!

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

UNIQA Oradea

t: 0745586401
e: emil.lorincz@uniqa.ro Detalii Localizeaza

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri