Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Cum iti protejezi bunurile?


Daca ai muncit din greu pentru a-ti permite un un computer sau un mp3 player, iti poti imagina ce dificil este sa le pierzi intr-un moment de neatentie. E timpul sa te asiguri ca nimeni altcineva nu poate pune mana pe bunurile tale.

In locuinta

Fie ca locuiesti cu parintii sau in propria casa, sunt sanse sa ai o multime de lucruri scumpe in dormitor. Daca esti jefuit, nu va fi prea usor sa inlocuiesti un televizor, un PC sau un sistem stereo. De aceea, trebuie sa faci totul ca sa le protejezi.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa alegi o asigurare de locuinta. In cazul in care locuiesti cu parintii, vei fi acoperit de polita lor, dar daca nu, vei avea nevoie de propria acoperire.

Daca iesi in oras si nu este nimeni care sa ramana acasa, inchide ferestrele si incuie usile. Pare un lucru evident, dar de multe ori esti tentat sa nu incui daca iesi doar pentru cateva minute.

Daca locuiesti intr-un campus universitar, ia-ti toate lucrurile de valoare cu tine cand pleci acasa de sarbatori. Caminele studentesti si salile de resedinta sunt mai susceptibile la intrarile prin efractie, mai ales cand hotii stiu ca nu vei fi acasa.

Afara

Cand te afli pe strada, exista cateva lucruri de retinut care vor reduce sansele de a ti se fura bunurile.

Este mult mai greu pentru un hot de buzunare sa-ti fure portofelul daca il tii intr-un buzunar din fata. Cand ai nevoie sa platesti ceva sau sa folosesti un bancomat, scoate-ti portofelul in ultima secunda si nu mai devreme si nu flutura cu banii. Hotii vor stii ca merita furat.

Daca porti geanta, incearca s-o porti frontal si cu mana pe deschidere, mai ales atunci cand esti intr-un mijloc de transport.

In cele din urma, daca iti place sa asculti muzica in miscare, transporta playerul mp3 intr-un buzunar interior si tine firele castilor ascunse sub haine. Nu numai ca va fi mai greu de vazut, dar va fi si imposibil de furat.

Daca ai bicicleta, pastreaz-o in siguranta in acelasi fel cum ai face cu o masina. Blocheaz-o de fiecare data cand nu o folosesti cu un sistem rigid, scump, sau scoate-i o roata de fiecare data cand o parchezi.

Afla mai multe!

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

UNIQA Oradea

t: 0745586401
e: emil.lorincz@uniqa.ro Detalii Localizeaza

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri