Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Cum negociezi pretul unei masini


Cu siguranta fiecare dintre noi are cel putin un prieten care stapaneste bine arta negocierii. Acum, cand vorbim strict despre negocierea pretului unei masini, iti oferim cateva sfaturi care te vor ajuta.

Sfaturi despre cum sa negociezi pretul unei masini

• Fii intotdeauna politicos – agresivitatea nu este sub nicio forma o tehnica de negociere si nu poate fi nici asul din maneca ta. In plus, este important sa iti stabilesti inca de acasa pretul maxim pe care doresti sa il platesti pe masina mult dorita. Motivul? Odata ajuns la fata locului te poti lasa usor prada emotiilor si a dorintelor cand iti vei vedea masina preferata. Astfel, este posibil sa platesti pe ea exact pretul cerut de vanzator.

• Afla cat de flexibil este vanzatorul sa scada din pretul initial – adreseaza-i cateva intrebari, cum ar fi: “care este pretul masinii in conditiile in care as face plata astazi?” sau “cat de flexibil este pretul afisat?”. Din raspunsul vanzatorului poti afla daca este cu adevarat disponibil sa negocieze si cat de mult/repede isi doreste sa vanda masina.

• Obtine extra beneficii – chiar daca vanzatorul nu pare dispus sa scada pretul afisat, incearca sa obtii alte beneficii incluse in aceeasi suma: extra optiuni pentru masina sau plata asigurarii RCA pentru o perioada de 1 an, etc.

• Taxa de timbru – fii atent la aspectul legat de taxa de timbru in special daca decizi sa cumperi autoturismul de la un vanzator privat. Pretul de pornire al masinii poate depinde si de aceasta variabila pe care trebuie sa o ai in vedere.

A negocia pretul unei masini, deci a unei achizitii semnificative, nu este un motiv de rusine, ci dimpotriva. Ea poate fi privita ca pe o trasatura puternica a unui om care cunoaste adevarata valoare a banilor.

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

UNIQA Oradea

t: 0745586401
e: emil.lorincz@uniqa.ro Detalii Localizeaza

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri